FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U17 / ROMÂNIA - OLANDA 0-1

Vasîi îi răspunde lui Ioan Becali: "E doar o voce din tribună"

Adrian Văsîi
Adrian Văsîi

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 07 mai 2011 12:05

Adrian Văsîi a venit la conferinţa de presă numai la intervenţia UEFA. Acesta crede că riscam un dezastru dacă jucam deschis cu Olanda


Programată să se desfăşoare la hotelul "Continental" la două ore după finalul meciului, conferinţa de presă a lui Adrian Văsîi era să nu se mai ţină! Antrenorul român n-ar fi vrut să mai vină, sesizînd probabil momentul delicat de după eşecul cu Olanda. A fost nevoie de intervenţia fermă a UEFA şi de insistenţele şefului delegaţiei, Dan Ionescu, pentru ca Văsîi să ajungă la întîlnirea cu jurnaliştii, la care, spre a salva situaţia, oficialii români au explicat că în acelaşi timp era programată şi o reuniune a Comisiei Tehnice!

Văsîi a explicat că a închis jocul cu Olanda, fiindcă altfel era sinucidere! "Lumea aşteaptă mult de la noi fiindcă sîntem la turneul final, vrea să ne ridicăm la nivelul forţelor Europei. N-am putut mai mult acum, dar e drept şi că am avut puţine ocazii. Cu un rezultat favorabil cu Germania ne putem califica la Mondiale. Nu se poate spune că jucăm ultradefensiv cînd în cele şapte meciuri oficiale am marcat 17 goluri, chiar dacă 9 contra Liechtensteinului". Despre atacurile lui Becali? "E doar o voce din tribună!".

"Mircea Sandu trebuie să îi dea afară pe aceşti antrenori. Vom avea fotbal aşa cum îi învăţăm să jucăm, iar astăzi am practicat antijocul"
Ioan Becali

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”
Campionate
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”
Politică sau fotbal? Gigi Becali face un pas strategic: „Gata, dau FCSB, la revedere!”
Superliga
Politică sau fotbal? Gigi Becali face un pas strategic: „Gata, dau FCSB, la revedere!”
Andrei Rațiu a intrat direct pe lista unui colos din Europa! » Marca anunță: „Vallecano ar încasa 10 milioane de euro la transfer”
Stranieri
Andrei Rațiu a intrat direct pe lista unui colos din Europa! » Marca anunță: „Vallecano ar încasa 10 milioane de euro la transfer”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (9)
eugenrc
eugenrc  •  07 Mai 2011, 19:59

Avem toate sansele ca Olanda sa se relaxeze cu Cehia . In aceste conditii daca intradevar vrem sa mergem mai departe trebuie sa batem Germania. Sper ca staful echipei Romaniei sa aiba cojones suficient de mari si sa mearga pe principiul cine nu risca nu castiga si sa joace la victorie cu Germania . Nu de alta dar nemtii stiu sa joace 90 de minute iar noi doar 75 fapt care ne garanteaza infringerea daca nu avem 2-0 pina in minutul 75. Bafta baieti si jucati la victorie , jucati ofensiv, jucati ca si cum ati fi copiii lui Dobrin si Hagi nu ai lui Moti si Goian.

hellrider
hellrider  •  07 Mai 2011, 14:57

Bai Vasai,asa este mah,esti un ZERO BARAT.Daca tu ajungi la un turneu final care este maximul unde se poate ajunge si te aperi 90 de minute,vreau si eu sa te intreb:CandMortiiMatii ataci mah???In amicale???Un antrenor de valoare se duce la un turneu final si da totul mah,pe cartea atacului,ptr. spectacol,ca sa castige,sa impresioneze,sa arate la restul lumii ce inseamna echipa lui.Dar ce sa facem cu niste nulitati ca tine sau Piturca care a facut identic la Euro 2008,de a ras toata Europa de noi!!!

vladutz13
vladutz13  •  07 Mai 2011, 14:13

Ce comentarii critice pe-aici.... incredibil, cand de fapt NIMENI nu a vazut meciul!!! De fapt nimeni nu a vazut vreun meci al baietilor astia ca sa aiba o parere reala. Eu in schimb am vazut meciul Germania Olanda.... iar olandezii i-au dezintegrat pe nemti (favoritii grupei). Acum vine Giovanni si spune ca 1 la 1 ai nostrii sunt mai buni..... pai ce sa spuna un impresar???? Noi suntem pro.s.ti ca-l credem!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează