FOTBAL  »  Superliga  »  VICTORIA - OŢELUL 1-2

Antrenorul Brăneştiului: "Sînt turbat! Vaslui sau Poli să ia titlul, să răzbune nedreptatea de azi"

Jucătorii Brăneştiului au făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale lor în acest sezon
Jucătorii Brăneştiului au făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale lor în acest sezon

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 09 mai 2011 19:06

Antrenorul Victoriei Brăneşti, Ciprian Urican, era extrem de nervos la finalul partidei pe care echipa sa a pierdut-o acasă, cu Oţelul, scor 1-2, din pricina unei greşeli de arbitraj.

"Nu sunt supărat, sunt turbat. A fost una din cele mai bune partide ale Victoriei în acest campionat. Am jucat de la egal la egal cu echipa de pe primul loc. Cred că din punct de vedere tactic, noi am controlat partida. Meciul s-a terminat cu un rezultat negativ, din cauza unei greşeli de arbitraj.

A fost un fault în atac, atât la portar cât şi la Sergiu Bar, iar în a doua fază a fost ofsaid. Nu meritam să fim învinşi azi. Din acest moment le urez mult succes timişorenilor mei, să învingă Oţelul şi să câştige campionatul.

Deşi Oţelul a fost constantă în acest campionat, cred că Timişoara, alături de Vaslui merită să câştige campionatul. Măcar ei să răzbune nedreptatea de azi", a declarat Urican.

Urican a afirmat că Dorinel Munteanu nu ar trebui să vorbească despre echipa sa: "Probabil el are informaţii pe alte căi, dar pe ei i-a ajutat arbitrajul".

Dorinel Munteanu spune că a echipa sa a cîştigat meritat

VIDEO: Vezi fazele din meciul de la Chiajna!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Metalogobus face scor
Liga 2
Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Metalogobus face scor

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (25)
alinus97
alinus97  •  09 Mai 2011, 23:21

Ai turbat profesionistule ? De ce nu ai turbat in momentul cand stiai cert ca esti retrogradat ? De ce nu ai turbat de rusine ? Credeai ca "100 DE KILOGRAME DE KK" v-ar fi dat vreodata in viata asta bani ? Bai turbaciune, ia o dedicatie de la galateni : CE BINE-MI PARE C-AI LUAT TEAPA, CE BINE-MI PARE C-AI PIERDUT. Numai pentru fanii timisoreni : RESPECT, insa la Galati o sa vedeti ce inseamna o adevarata atmosfera. FORTA OTELUL

alpin
alpin  •  09 Mai 2011, 23:15

Au dreptate tzaranii sa fie suparati! Au pierdut o gramada de bani de la adversarii Otelului!!!

gabbmw
gabbmw  •  09 Mai 2011, 23:14

pai de ce nu ai fost turbat pana acum,sa-ti pui echipa la treaba ,daca juca asa nu mai erati in situatia in care sunteti.si la ce te ajuta un punct?nici macar bun simt nu ai de dai o asemenea declaratie.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează