FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VASLUI 3-0

Copos şi Porumboiu au stat unul lîngă altul în tribune şi s-au întrecut în replici haioase » Pariu pe savarine!

Copos şi Porumboiu au stat unul lîngă altul în tribune şi s-au întrecut în replici haioase
Copos şi Porumboiu au stat unul lîngă altul în tribune şi s-au întrecut în replici haioase

Articol de - Publicat sambata, 23 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 23 iulie 2011 01:17

Finanţatorul Rapidului, George Copos, a preferat să nu stea în sectorul rezervat rapidiştilor, ci a vrut să se aşeze lîngă omologul său vasluian, Adrian Porumboiu.

După pauză, Porumboiu a vrut să fugă de Copos, însă fără şanse. Copos s-a dus după el: "Ai vrut să scapi de mine, Adriane, nu se face aşa ceva!". Gazeta vă prezintă cele mai amuzante replici dintre cei doi.

Vezi rezumatul meciului Rapid - FC Vaslui 3-0

Porumboiu: Bă Nica, bă! Aruncă-ţi, bă, ecusonul ăla, că şi-aşa e FIFA! Pune-ţi, bă, ochelari dacă nu mai vezi la un metru! Aţi început iar cu nenorociri!
Copos: Adi, nu mai pune, bă, presiune pe arbitraj! Nu mai puneţi presiune, vă rog frumos!
Porumboiu: Bă Nica, bă! Să te scoată, bă, ăştia de pe lista FIFA, bă!
Copos: Domne, dar chiar nu e nimeni de la Federaţie să se sesizeze?!
Porumboiu: Lasă, domne, că sînt de la CCA! Ăştia au traseul făcut, ce dracu'!
Copos: Domnu' Nica, arbitrează, domne, corect , domne! Ai făcut-o foarte bine pînă acum.
Porumboiu: Aruncă, bă, ecusonul ăla, că degeaba-l porţi!
Porumboiu: Pe-o savarină că-i gol?
Copos: Pe-o savarină şi-o tonă de grîu că nu e?
Porumboiu: Ai avut dreptate!
Copos: Mîine trimit toate camioanele să-mi aduc grîul acasă, să ieftinim pîinea. În loc să vii la meci la Bucureşti, mai bine stăteai la Vaslui, făceai afaceri cu porumb. Cîştigai bani, aşa pierzi!
Porumboiu: Hai, mă George, ce dracu' ai!

FOTO Copos a fost pus pe glume la meciul cu Vaslui: l-a urmărit pe Porumboiu prin tribună

Hizo ironizează Rapidul
După meci, antrenorul Vasluiului s-a întrecut în ironii la adresa Rapidului. "Am întîlnit o echipă superpregătită, supermotivată, care a jucat fenomenal. Ne-a asediat poarta, ocazie după ocazie, nu ne-a dat nici o şansă. E viitoarea Barcelona! A arătat posesie, presing...", a spus Viorel Hizo. În schimb, Copos a ţinut să-i felicite pe elevii "Dulăului": "Au o echipă bună, care se bate la titlu, nu ca noi, care vrem doar să aducem suporterii pe stadion".

Puma, nu Nike!
Giuleştenii au fentat contractul pe care LPF îl are cu Nike, sponsorul Ligii 1, şi au folosit pentru partida de ieri mingile de joc oferite de propriul sponsor tehnic, Puma. Rapid a fost, de altfel, singura echipă care s-a antrenat în perioada de pregătire cu alte mingi decît cele oficiale. "Toate cluburile din Liga 1 sînt obligate să joace cu mingile Nike puse la dispoziţia Ligii", a precizat pentru Gazetă un oficial al LPF.

Haţegan, show cu Răzvan
În minutul 21 al partidei, extrem de nemulţumit de o decizie luată de Ovidiu Haţegan, Răzvan Lucescu a sărit ca ars de pe banca de rezerve spre "centralul" din Arad. "Măcar să fii corect şi ce le dai lor să le dai şi nouă!", a strigat Lucescu. Imediat, Haţegan a fugit de la mijlocul terenului pentru a-l linişti pe tehnicianul giuleştean. "Vă rog, calm! O dată, o dată, calm, calm, vă rog, vă trimit sus, calm!" a fost mesajul care a stîrnit hohote de rîs printre cei prezenţi în tribunele stadionului din Regie. (Andrei Crăiţoiu)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (5)
mnm
mnm  •  23 Iulie 2011, 14:25

Rapid acum e echipa momentului ,iar la vara va fi campioana morala

mihaytzu82
mihaytzu82  •  23 Iulie 2011, 12:59

De azi prindem viteza...:D......numa ca mi-e frica sa nu deraieze locomotiva pesete cateva etape asa cum s-a mai intamplat si anii trecuti....

juliusmad
juliusmad  •  23 Iulie 2011, 09:57

la sfarsitul campionatului va fi ceva de genul asta. porumboiu: "arbitrii ne-au nenorocit, nu se vrea acolo sus sa fie vaslui campioana" copos: "nu sunt bani, planeta se scufunda, vama si cu lucescu au gresut selectia iar jucatorii nu au dat totul pe teren....nu suntem doriti si planeta se scufunda. speram la anul sa prindem un loc de europa league. nu suntem favoriti...planeta se scufunda din nou"

Vezi toate comentariile (5)
Comentează