GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TALENT CUP

Academia Hagi a învins-o pe Real Madrid cu 1-0 şi a cîştigat trofeul!

Juniorii de la Academia Hagi nu au putut trece de japonezii de la Kashima Antlers +6   FOTO
Juniorii de la Academia Hagi nu au putut trece de japonezii de la Kashima Antlers

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 00:57

Echipa înfiinţată de Gheorghe Hagi, i-a învins pe "galacticii" mici de la Real Madrid, cu 1-0, după ce ieri se împiedicase de japonezii de la Kashima (0-0) şi au cîştigat trofeul Talent Cup.

Academia Hagi s-a împiedicat de japonezii de la Kashima (0-0), echipă care a învins-o cu 2-1 pe Real Madrid, în cel de-al doilea meci al turneului Talent Cup.

Academia Hagi s-a impus aseară cu 3-0 în faţa formaţiei italiene Internazionale Milano. Golurile românilor au fost marcate de Ciochină (min. 27), Ţîru (min. 72) şi Hodorogea (min. 80). În a doua partidă a zilei, disputa dintre Real Madrid şi Kashima Antlers s-a încheiat cu victroia japonezilor, scor 2-1.

FINAL: Academia Hagi - Inter Milano 3-0 (27 Ciochină, 72 Ţîru, 90 Hodorogea)

FINAL: Real Madrid - Kashima Antlers 1-2 (79 Garcia / 3 Suzuki, 62 Takeru)

Astăzi este programată a doua etapă a turneului, Academia "Gheorghe Hagi" dă piept cu japonezii de la Kashima Antlers (19:30), în timp ce Real Madrid joacă împotriva lui Inter Milano (21:30).

Gică Hagi, cele mai mare fotbalist român din toate timpurile, a vorbit despre Talent Cup:

"Trebuie să întorc ce mi-a dat fotbalul. Încerc să le dau înapoi copiilor. Eu sînt fericit pentru că pentru al doilea an aduc echipe importante cu nume mari. Mă bucur că Real Madrid a acceptat să vină pentru a doua oară. Turneul e transmis şi de Eurosport deci am început să fim recunoscuţi. Îmi doresc ca echipa mea să joace şi să nu-i fie frică de numele adversarilor", a spus Gică Hagi la sportro.

...despre cele 5 echipe româneşti din Europa League: "Vom vedea cîte merg mai departe. Sînt meciuri grele, foarte grele. Toate vor să se califice, dar o să fie greu, aşa e în meciurile importante din Europa"

Meciul dintre Academia "Gheorghe Hagi" şi Inter Milano esteacum în direct la televiziunea sportro şi liveSCORE pe GSP.RO.

PROGRAM
16 august
19:30 - Academia "Gheorghe Hagi" - Inter 3-0
21:30 - Real Madrid - Kashima 1-2

17 august
19:30 - Academia "Gheorghe Hagi" - Kashima 0-0
21:30 - Real Madrid - Inter 3-2

18 august
19:00 - Academia "Gheorghe Hagi" - Real Madrid 1-0
21:00 - Inter - Kashima

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Altele
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Singurul fotbalist pe care Gică Hagi nu vrea să îl vândă: „Construiește echipa în jurul lui!” » Ar fi refuzat oferta de la Rapid
Superliga
Singurul fotbalist pe care Gică Hagi nu vrea să îl vândă: „Construiește echipa în jurul lui!” » Ar fi refuzat oferta de la Rapid
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Special
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (63)
blaustein
blaustein  •  18 August 2011, 23:39

Felicitari pentru acest turneu unde a reusit sa aduca in 2 ani foarte mari echipe, dar as vrea sa-i vad pe baietii astia participand si la turnee puternice afara, nu stiu ce rezultate au pe plan extern. Insa e inexplicabil cum cu asemenea jucatori batem Real Madrid,Inter si la nationala (nu stiu cati selectionati au fost de la Academie) nu trecem de jumatate cu Germania. Bine, la U17 Spania este inexistenta :) nici macar nu s-au calificat la Euro si Mondiale

amicu
amicu  •  18 August 2011, 23:05

FELICITARI! sincer i-am vazut cu Inter...scule de jucatori

iris10
iris10  •  18 August 2011, 22:31

bravo baieti ...meritati pe deplin aceasta victorie

Vezi toate comentariile (63)
Comentează
Close