FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - ASTRA PLOIEŞTI 2-2

Victoraş Astafei va sta departe de gazon aproape două luni: ”Revin şi mai puternic”

Mama fotbalistului, Stela Astafei, a stat în permanență în rezerva fiului ei Foto: Vakarcs Lorand
Mama fotbalistului, Stela Astafei, a stat în permanență în rezerva fiului ei Foto: Vakarcs Lorand

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2011 19:52

Mijlocaşul a suferit o fractură de os temporal după ciocnirea groaznică cu Ţigănaşu. Jucătorul le-a mulţumit colegilor pentru mesajele de încurajare pe care le-a primit ieri


Victoraş Astafei (24 de ani) a suferit o accidentare urîtă după un impact violent, cap în cap, cu Ţigănaşu în minutul 77 al meciului cu Astra. Mijlocaşul lui FCM e internat la secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Tîrgu-Mureş. Diagnosticul: fractură de os temporal. Recomandarea medicilor: două săptămîni de repaus total. De altfel, jucătorul va fi apt să revină pe teren abia peste două luni şi atunci va trebui să poarte o cască de protecţie.

Victoraş va putea ieşi din spital cel mai devreme mîine. "Nici nu ştiu cum m-am lovit. Simţeam doar că-mi curge sînge din ureche. Nu auzeam decît vocea doctorului, nimic altceva. I-am spus că vreau să mă ridic să joc şi apoi m-am trezit la spital. Ştiu că am ratat o ocazie uriaşă şi îmi pare foarte rău. Sper să revin cît mai repede şi să-mi ajut echipa", a povestit Astafei, din rezerva sa. Jucătorul a mulţumit pentru mesajele de încurajare primite după meciul cu Astra. "Foarte multă lume a fost aproape de mine, colegi, adversari, fani. M-am gîndit la Neşu, la cît de greu trebuie să-i fie şi la faptul că fotbalul e şi o lecţie de solidaritate. Le mulţumesc tuturor celor care sînt alături de mine!", a mai spus Astafei. "S-a întîmplat, aşa e fotbalul. Oricum, nu vreau să văd niciodată imagini cu accidentarea mea", a încheiat fotbalistul de 24 de ani.

"Nici nu mă pot gîndi la finalul meciului cu Astra. Sper doar ca Astafei să fie bine! Fotbalul e numai un joc pînă la urmă şi e păcat să apară astfel de momente"
Ioan Ovidiu Sabău, la finalul meciului FCM - Astra 2-2

Lovit şi la amicalul cu CFR
Cu o săptămînă înainte de partida cu Astra, Victoraş Astafei a fost lovit în aceeaşi zonă în amicalul cu CFR. Atunci, mijlocaşul a fost lovit cu cotul de Camora, la un duel aerian. "Am eu capul tare, însă de data asta a cedat. Înainte, adversarii mei ieşeau şifonaţi, dar acum a fost rîndul meu", a glumit Astafei. "Mi-a părut şi mai rău în momentul în care am aflat că Astra ne-a egalat în ultimul minut de prelungiri", a mai spus jucătorul lui Sabău.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Superliga
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (2)
emilutz-paraipan
emilutz-paraipan  •  11 Septembrie 2011, 17:32

eu sper sa revii mai devreme de doua luni pentru ca avem mare nevoie de tine!!! INSANATOSIRE GRABNICA !!!

ioanna.mee
ioanna.mee  •  11 Septembrie 2011, 14:21

ASA SA FIE "MIRELA"!! TU ESTI PUTERNIC!! TE IUBIM !!! HAI FCM!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează