INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Levante rămîne lider în Spania, urmat îndeaproape de Real şi Barcelona. Rezumate VIDEO

Kaka a marcat din nou pentru Real
Kaka a marcat din nou pentru Real

Articol de - Publicat joi, 27 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 27 octombrie 2011 14:06

Etapa a X-a din Primiera Division nu a adus schimbări majoare în clasament. Lider a rămas tot Levante, care a reuşit o victorie dramatică în meciul de acasă cu Real Sociedad.

Revelaţia campionatului spaniol este urmărită îndeaproape de Real Madrid şi FC Barcelona, aflate de o diferenţă de 1, respectiv 2 puncte.

Xavi şi cam atît! Barcelona a învins la limită Granada

Barcelona a învins aseară în deplasarea de la Granada doar cu 1-0, golul fiind înscris de Xavi, din lovitură liberă. VEZI AICI REUŞITA LUI XAVI!

Sevilla, semieşec acasă cu Santander

FC Sevilla a obţinut doar un punct în meciul de pe teren propiu cu Rancing Santander, scor 2-2. Del Moral a reuşit o dublă pentru gazde, în timp ce golurile oaspeţilor au fost înscrise de Nahuelpan şi Bustara. VEZI AICI REZUMAT!

Meci echilibrat între Getafe şi Osasuna

Acelaşi rezultat s-a înregistrat şi în meciul dintre Getafe şi Osasuna. Guiza a marcat o dublă pentru gazde, iar Ibrahima Balde a răspuns cu o dublă pentru oaspeţi. VEZI AICI REZUMAT!

Miracolul Levante continuă! 3-2 cu Real Sociedad după un meci dramatic

Levante a obţinut o nouă victorie în Primiera Division şi se menţine în fruntea clasamentului!  Estrada a deschis scorul după numai patru minute pentru oaspeţi la o gafă a portarului Munua, însă Levante a reuşit să revină în repriza secundă prin golurile lui Nano şi Valdo.

Sfîrşitul putea fi unul catastrofal după ce I. Martinez a restabilit din nou egalitatea, iar Juanfran a văzut cartonaşul roşu. Meciul a fost rezolvat, însă, de Suarez care a înscris în prelungiri cu un şut de la 40 de metri. Vezi AICI rezumatul video!

Banii nu sunt de ajuns! Malaga, învinsă de o nou promovată în Spania

Malaga a fost învinsă cu 2-0 miercuri seară în meciul din deplasare cu Rayo Vallecano şi a pierdut contactul cu primele locuri din Primiera Division.

Rayo Vallecano a punctat prin Bothelo (min 7) şi Tamudo (min 70). Între cele două goluri, Malaga s-a eliminat doar prin eliminarea lui Eliseu care a văzut roşu direct în minutul 36. Vezi AICI rezumatul video al meciului.

Valencia, salvată de golul lui Jordi Alba!

Valencia s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Zaragoza, însă golul victoriei a venit abia în minutul 82. Eroul meciului? Jordi Alba, care a stabilit destinaţia celor trei puncte. Vezi AICI golul!

Real s-a distrat cu Villarreal, dar rămîne pe 2 în Spania

Real Madrid a cîştigat aseară partida disputată pe "Santiago Bernabeu" în faţa lui Villarreal, scor 3-0. Madrilenii au rezolvat repede meciul, după golurile marcate în prima repriză de francezul Karim Benzema (min. 6), brazilianul Kaka (min. 11) şi argentinianul Angel Di Maria (min. 31). Vezi aici rezumatul partidei!

Autogolul lui Victor oferă Gijonului prima victorie în deplasare

Gijon a reuşit să obţină o victorie neaşteptată în meciul cu Mallorca care o ridică pe locul 17 în clasament. Castro a deschis scorul pentru gazde, iar Bilic a egalat pentru oaspeţi. Meciul a fost decis de autogolul lui Victor care, practic, şi-a îngropat propia echipă. Vezi AICI rezumatul.

Meciurile Espanyol Barcelona - Betis Sevilla şi Athletic Bilbao - Atletico Madrid se vor juca astăzi.

Clasamentul la zi poate fi consultat aici.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
neko00
neko00  •  27 Octombrie 2011, 16:56

"Malaga s-a eliminat doar prin eliminarea lui Eliseu" Interesant....

ady_adriano
ady_adriano  •  27 Octombrie 2011, 14:28

FFFFF FRUMOS TITLUL...TOTI ANALFABETII AU AJUNS LA VOI...ZIARISTULE, LEVA-TE INSEAMNA SA PLECI DRAQ INAPOI LA CLASELE 1-4!

alecsss
alecsss  •  27 Octombrie 2011, 14:08

Bine ca nu-i "lavete".

Vezi toate comentariile (3)
Comentează