FOTBAL  »  Superliga  »  CFR-DINAMO

CFR-Dinamo a început deja în birouri » Badea: "Paszkany se exprimă greu în limba română!" :)

Deaconu şi i-a făcut duşmani şi pe dinamovişti
Deaconu şi i-a făcut duşmani şi pe dinamovişti

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2011 21:28

Nicolae Badea îl ironizează pe patronul CFR-ului şi continuă acuzaţiile la adresa lui Deaconu pentru deciziile luate în partida cu Universitatea Cluj


Dinamoviştii sînt exasperaţi de erorile de arbitraj şi acuză că au fost dezavantajaţi în trei meciuri decisive, la Vaslui (1-3), cu Braşov (0-0) şi sîmbătă, la Cluj (0-0). Ultimul intrat pe lista neagră a roş-albilor e Alexandru Deaconu.

"Am pierdut puncte importante în cele trei partide din cauza unor mari erori de arbitraj. Cu Universitatea, am avut un ofsaid la Niculae semnalizat aiurea, un dublu fault în minutul 88 nesancţionat şi încă unul la marginea careului tot la Marius, în minutul 90. Am avut şi gol valabil la Dănciulescu, dar Deaconu nici acum nu ştie ce a fluierat. El este arbitru de talie europeană, a fluierat exact ca la Marseille, la golul lui Chihaia, cînd mingea era în aer, în drum spre poartă! Probabil că, întrebat de ce nu a validat golul lui Dănciulescu, Deaconu a răspuns că mingea nu are voie să treacă singură linia porţii! O posibilă explicaţie concretă ne va oferi cînd se va găsi bricheta de pe Giuleşti", a glumit amar Nicolae Badea.

"CFR Deaconu aşteaptă!"
Preşedintele CA al lui Dinamo şi-a îndreptat, apoi, armele spre CFR, echipă pe care Dinamo o va întîlni, în Gruia, sîmbăta viitoare: "Domnul Deaconu este clujean, de fapt CFR-ist. Tot el a arbitrat şi întîlnirea CFR - Ceahlăul, cînd a acordat acel penalty îndoielnic, care a fost precedat de un henţ neobservat la Sougou! Nu am nimic împotrivă să-l accept şi la meciul cu CFR dacă ei îl propun. În fotbal se spune că jocul greşeala aşteaptă, dar povestea asta a fost modificată în CFR Deaconu aşteaptă!". Paszkany a replicat: "Aberaţiile domnului Badea sînt greu de comentat. Nu-şi vede problemele din propria ogradă şi aruncă fumigene".

Dinamovistul a ţinut să aibă ultimul cuvînt: "Eu m-am exprimat într-o română foarte clară. Ştiu că domnul Paszkany a înţeles ce am spus, dar, din păcate, el se exprimă mai greu în aceeaşi limbă!".

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI "U" CLUJ - DINAMO 0-0!

"Deaconu nu ar trece nici testul de agent de circulaţie. Ca să fluiere corect în trafic ar trebui să fie obiectiv"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

"Sperăm ca etapa viitoare să avem parte de un arbitru imparţial pentru că Deaconu a dat o groază de decizii nefavorabile şi se pare că forma sportivă nu primează"
Dragoş Săvulescu, preşedinte delegat Dinamo

"Declaraţiile domnului Badea nu o să ne timoreze jucătorii, dar sper să nu influenţeze arbitrajele viitoare. Deaconu e bucureşten, e mai aproape de biroul dînsului decît de al nostru"
Arpad Paszkany, patron CFR

"Fiecare e liber să declare ce doreşte, pe mine nu mă interesează ce spun cei de la Dinamo despre mine. Nu-mi reproşez nimic, nu mai am ce comenta"
Alexandru Deaconu, arbitru

"A fost ofsaid clar la Niculae"
Asistentul Ionel Popa nu are nici o emoţie în privinţa semnalizării sale de ofsaid la Marius Niculae, în minutul 70 (foto): "Atacantul dinamovist era în ofsaid dinainte chiar de a pleca mingea, deci nu mă puteam păcăli. Ăsta e fotbalul nostru, dacă greşesc jucătorii sau antrenorii, nu e nici o problemă. Noi, arbitrii, sîntem mereu vinovaţi. Dacă nu e Popa, e Oniţa, Balaj sau Deaconu, se găseşte cineva. Şi noi am vrea să fim perfecţi, dar ofsaidul este cea mai grea fază dintr-un meci pentru că trebuie să fii foarte atent la două momente distincte, momentul cînd pleacă pasa şi poziţia atacantului".

Nimeni la biserică, toţi la party
Dinamoviştii n-au ajuns la creştinarea fetiţei lui Niculae, Raisa Elena, dar au fost prezenţi aproape in corpore la petrecerea de după, de la Bamboo.  Marius Niculae a avut emoţii mari ieri. Nu a jucat finala vreunei competiţii importante şi nici n-a îmbrăcat tricoul echipei naţionale. Atacantului dur din teren i s-au umezit ochii cînd şi-a ţinut în braţe fetiţa, Raisa Elena, în vîrstă de două luni şi jumătate, care a fost botezată la Biserica Sfinţii Voievozi, din Capitală. Vîrful de 30 de ani a plecat imediat după meciul cu Universitatea Cluj spre Bucureşti pentru a fi prezent la eveniment, iar ieri, la ora 17:00, însoţit de soţia sa, Cristina, şi de părinţi, a participat la botezul fetiţei. Cum dinamoviştii au revenit în Capitală abia în jurul prînzului, nici unul dintre fotbalişti n-a fost prezent la biserică, dar seara, la petrecerea de la ballroom Bamboo, au ajuns aproape toţi. Au ciocnit cîte un pahar de şampanie, i-au oferit cadouri Raisei şi au plecat spre casă în jurul miezului nopţii.

S-au plîns de gazon
Dinamoviştii nu au fost mulţumiţi de starea gazonului de pe Cluj Arena. "E bine că nu am pierdut, dar acest egal nu satisface pe nimeni. Nu ne sperie faptul că se apropie contracandidatele de noi pentru că mai sînt foarte multe etape de disputat. Universitatea este o echipă foarte bună, are un stadion frumos, însă gazonul lasă de dorit. Vrem să reuşim mai multe în meciul cu CFR", a declarat Ionel Dănciulescu.

Rus şi-a cerut iertare
Laurenţiu Rus a fost eroul negativ al partidei de la Cluj. În numai 10 minute, l-a lovit, în cădere, pe Grecu cu gheata în cap, fundaşul stînga fiind cusut pe loc de medici. Apoi, înlocuitorul acestuia, Mendy, s-a lovit cap în cap cu Rus şi africanul a fost dus de urgenţă la spital. "I-am cerut scuze lui Ionuţ Badea, n-am vrut să-i lovesc, nu voiam să fiu în centrul unor asemenea faze", a explicat Rus.

Mister a întors foaia
Dacă etapa trecută, după meciul cu Braşov (0-0), Cornel Dinu l-a criticat dur pe Bakaj şi l-a certat pe Dănciulescu pentru desele ratări, acum Mister a avut doar cuvinte de laudă. "Bălgrădean, în acest moment, este cel mai în formă portar din campionatul nostru, iar Dănciulescu a făcut un meci deosebit. A venit la presing şi a ajutat la anularea superiorităţii clujene de la mijlocul terenului", a spus Dinu.

Inbox:
- Florian Walter era mîhnit după meci că Universitatea n-a învins: "N-am bătut nici noi, nici Dinamo, i-am ajutat p-ăştia de la CFR. Singurul care se bucură după remiza asta e Paszkany".
- Liviu Ciobotariu era uşor nemulţumit după meci: "Rezultatul este unul bun, mă mulţumeşte, dar nu mi-a plăcut jocul practicat în prima repriză. Clujenii au fost peste noi în prima parte".
- Dinamoviştii s-au întors aseară, imediat după meci, la Bucureşti. Au avut liber, iar de azi, elevii lui Ciobotariu vor reveni la antrenamente.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Campionate
Fostul mare internațional și-a aflat pedeapsa, după ce i-a distrus garajul unui vecin cu o drujbă » Motivul din spatele gestului șocant
Scandal în toată regula! Nicolae Dică, atac dezlănțuit la adresa omului cu banii de la FC Argeș: „Domnu’ milionar, ia CV-ul să vezi ce a făcut Dică!”
Liga 2
Scandal în toată regula! Nicolae Dică, atac dezlănțuit la adresa omului cu banii de la FC Argeș: „Domnu’ milionar, ia CV-ul să vezi ce a făcut Dică!”
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”
Superliga
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (24)
archibald
archibald  •  01 Noiembrie 2011, 21:37

tov. Badea esti doar un galgait, ingalat si ramolit!

transilvano
transilvano  •  01 Noiembrie 2011, 20:39

Dinamo te urasc.... dar nu ca pe "U" !

andrey_mmss
andrey_mmss  •  01 Noiembrie 2011, 11:10

vai de capu vostru... paszkany va da lectii la orice... mai ales la romana ... nu stiu multi sa vorbeasca romaneste corect ca si paszkany... CE PROSTI SUNTETI !!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează