FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Brandan suferă! » Tatăl argentinianului are probleme de sănătate

Brandan a primit cîteva zile de vacanţă în plus.
Brandan a primit cîteva zile de vacanţă în plus.

Articol de - Publicat marti, 10 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2012 22:42

Argentinianul nu a fost prezent la reunire şi mai întîrzie cîteva zile din cauza unor probleme de sănătate ale tatălui său.

Steaua a început antrenamentele pentru retur fără jucătorul pe care l-a folosit cel mai des în prima parte a sezonului. Pablo Brandan i-a anunţat pe şefi că-şi amînă revenirea la Bucureşti din cauza unor probleme de sănătate ale tatălui său. Lui i s-a permis să plece mai devreme în Argentina şi a ratat din cauza asta ultima etapă disputată anul trecut, cu Voinţa Sibiu. Atunci, el ceruse să fie prezent lîngă soţia lui, care urma să nască.

Conducerea calculase că Pablo merită o concesie: "Nu-l putem refuza, fiindcă a jucat mult şi a acceptat să fie folosit şi pe alt post decît cel de fundaş stînga, pe care evolua de obicei". Sud-americanul a jucat mijlocaş central în majoritatea partidelor şi a fost cel mai bun pasator din lot, cu 7 assist-uri. În Liga 1 a strîns 17 meciuri, un număr pe care nu l-a mai atins nici un alt jucător din lot.

116 meciuri are Brandan (28 de ani) în prima ligă românească, pentru Steaua şi pentru Unirea Urziceni

Liţă: "Steaua trece de Twente"

Ion Dumitru, fostul fotbalist al Stelei şi al echipei naţionale, a prefaţat "dubla" cu olandezii din februarie. "Să fim serioşi, Steaua trebuie să treacă mai departe. Uitaţi-vă ce istorie are Steaua în cupele europene, comparaţi apoi cu ce istorie are Twente şi o să vedeţi de ce spun că nu cred că ar trebui să fie probleme în privinţa calificării", a declarat Liţă Dumitru.

Clauza lui Machado: 400.000
Steaua a semnat ieri şi actele împrumutului lui Machado, de la Universitatea Cluj. El va evolua pînă în iunie sub comanda lui Ilie Stan, iar dacă Steaua va decide la vară să-l cumpere definitiv va trebui să achite 400.000 de euro. Machado (22 de ani) a evoluat în actualul campionat doar în 12 meciuri, jumătate ca titular, unul singur integralist, şi a marcat un gol.

Neşu în echipa all-time a suporterilor
Site-ul fanilor Stelei, fcsteaua.ro, a iniţiat un amplu sondaj, timp de două săptămîni, în care suporterii să desemneze cel mai bun "11" din întreaga istorie a clubului. Peste 1.600 de fani au stabilit următoarea echipă, în sistemul 4-3-3: Duckadam - Dan Petrescu, Belodedici, Rădoi, Neşu - Balint, Tudorel Stoica, Hagi - Lăcătuş, Piţurcă, Adrian Ilie. Antrenor a ieşit Emeric Ienei, iar conducător Ion Alecsandrescu.

Dragomir: "Strategie de 5 stele"
Şeful LPF, care în anii trecuţi a pus la zid campania de achiziţii a Stelei, i-a felicitat acum pe şefii roş-albaştrilor. "Au adus numai jucători de mare valoare, care au evoluat meci de meci la echipele lor. În plus, sînt fotbalişti tineri, care au motivaţie mare, care vor creşte la Steaua, şi i-au şi adus înainte de începutul pregătirilor, au timp să-i integreze. Bravo lor, asta e strategie de 5 stele", a declarat Dumitru Dragomir.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Altele
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Singurul fotbalist pe care Gică Hagi nu vrea să îl vândă: „Construiește echipa în jurul lui!” » Ar fi refuzat oferta de la Rapid
Superliga
Singurul fotbalist pe care Gică Hagi nu vrea să îl vândă: „Construiește echipa în jurul lui!” » Ar fi refuzat oferta de la Rapid
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Special
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
tzii
tzii  •  10 Ianuarie 2012, 16:48

brandan, revino la lot! tu esti liderul adevarat

forumeer
forumeer  •  10 Ianuarie 2012, 08:22

Multa sanatate tatalui sau si un an fara accidentari pt Pablo! De acord si cu celelalte 2 parere de mai jos, din pacate NU joaca istoria celor 2 cluburi, ci fotbalistii, si oricat de stelist as fi, trebuie sa spun adevarul: olandezii au jucatori mai buni si mai cunoscuti. Dar asta nu inseamna ca suntem deja scosi, de aia e frumos fotbalul, ca se poate intampla..orice!

mariuscarsing
mariuscarsing  •  10 Ianuarie 2012, 02:24

ba lita dumitru nu istoria joaca ci jucatorii de acuma ca daca era sa jc istoria steaua trebuia sa fie pe primul loc acolo cu dinamo la distanta de urmatoarele si in europa inseamna ca trebuie sa castige europa league daca istoria jc gandire de mercenar ai

Vezi toate comentariile (4)
Comentează