FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea trage de Goga » Oficialul dinamovist a negociat personal cu Marian Iancu

Goga a marcat de 6 ori în 13 meciuri în acest sezon, în liga secundă
Goga a marcat de 6 ori în 13 meciuri în acest sezon, în liga secundă

Articol de - Publicat sambata, 21 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2012 22:08

Preşedintele executiv a discutat ieri vreme de o oră cu atacantul Timişoarei pentru a-l aduce în Ştefan cel Mare cel puţin pînă la vară.

Cristi Borcea nu vrea să se întoarcă la Miami pînă nu rezolvă un transfer răsunător! Ieri, preşedintele executiv al lui Dinamo a profitat de prezenţa în Bucureşti a lui Dorin Goga, care a venit pentru acţiunea lotului echipei naţionale în Antalya, şi a discutat cu atacantul Timişoarei preţ de aproape o oră.

Oficialul dinamovist i-a propus vîrfului de 27 de ani să vină în Ştefan cel Mare pînă în vară, sub formă de împrumut, urmînd să primească la semnătură aproximativ 100.000 de euro, plus salariu de 10.000 de euro lunar, cu opţiune de transfer definitiv. "Vino aici, luăm titlul şi o să-ţi crească şi cota dacă vrei să pleci afară! Sau rămîi să intrăm în grupele Champions League!", i-a transmis Borcea lui Goga.

Oficialul "cîinilor" s-a înţeles şi cu Marian Iancu, cu care se află în bune relaţii. "Afacerea Goga" ar putea fi urgentată în funcţie de plecarea lui Marius Niculae în China.

30.000 de euro e contractul lunar al lui Goga la Timişoara. Din vară, salariul său creşte cu 5.000 de euro

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Păun şi Muşat, out!
Liviu Ciobotariu nu va conta pentru retur pe atacantul Georgian Păun (26 de ani) şi fundaşul lateral Nicolae Muşat (25 de ani). Cei doi au fost anunţaţi că nu mai fac parte din planurile de viitor ale lui Dinamo şi îşi pot căuta echipă, sub formă de împrumut, pînă în vară. Muşat e dorit de Sibiu şi de Mioveni, în timp ce Păun, pe lîngă cele două formaţii, mai e curtat de FC Braşov şi de FCM Tîrgu Mureş.

Cine mai bea "supozitoare"? :)
Sorin Ispir şi Nicolae Zuluf, cei doi fotbalişti aduşi de Dinamo în această iarnă de la Brăneşti, îşi vor rezilia contractele cu roş-albii zilele acestea. Ei au refuzat să meargă în turneul de pregătire de la Oradea al echipei secunde, motivînd că ei au valoare de Dinamo! Zuluf a devenit celebru după ce GSP a dezvăluit episodul în care a fost implicat pe cînd era la Brăneşti şi a contractat o răceală. A primit două supozitoare din partea doctorului pe care le-a înghiţit cu apă!

De azi, în Antalya
Roş-albii decolează în această seară spre Antalya, cu un charter, alături de lotul echipei naţionale şi de Universitatea Cluj, unde vor rămîne pînă pe 1 februarie. "Cîinii" vor avea trei partide de verificare: FK Taraz (Kazahstan, 25 ianuarie), SV Ried (Austria, 28 ianuarie) şi Karpatî Lvov (Ucraina, 31 ianuarie).

Lotul deplasat în Turcia:
Portari: Naumovski, Pena, Manyur
Fundaşi: L. Rus, Homei, Scarlatache, Moţi, Pulhac, Dobrosavlevici, Burnea
Mijlocaşi: C. Munteanu, Alexe, Curtean, Bakaj, Strătilă, C. Matei, Cazacu, D. Stoica, Pătraşcu, Bucşă, R. Stănescu
Atacanţi: Dănciulescu, L. Ganea, Ţucudean, Bitez, Buia

Inbox:
- Ciobi nu va putea conta pe 5 dintre fotbalişti în primul turneu de pregătire. Luchin, Grigore, Bălgrădean şi Marius Niculae sînt convocaţi la echipa naţională, în timp ce Djakaridja Kone participă pentru Burkina Faso la Cupa Africii.
- Giani Kiriţă (34 de ani): "Pentru mine nu contează banii, vreau să revin la Dinamo, dar asta nu depinde de mine. Aş fi dezamăgit dacă nu mi s-ar acorda şansa să-mi închei cariera în Ştefan cel Mare. Am vorbit cu Borcea, dar n-am rezolvat nimic".
- Dinamoviştii au cinat aseară la restaurantul "Doi cocoşi" din Capitală, fotbaliştii, însoţiţi de consoarte, fiind invitaţii lui Borcea.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor
Liga 2
Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
Stranieri
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”
Superliga
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (30)
l0gan_1
l0gan_1  •  21 Ianuarie 2012, 17:12

inca un transfer facut la misto prin presa

l0gan_1
l0gan_1  •  21 Ianuarie 2012, 17:08

am ajuns rasul curcilor si pe actionari ii doare in cur las ca o inceapa iar sa se milogeasca sa venim la stadion !!!prost e ala cre o sa se mai duca pe acolo sa se joace cu 0 spectatori meciurile de acsa

duta_dd
duta_dd  •  21 Ianuarie 2012, 16:34

borcea negociaza direct! la fel cum a negociat si pentru wesley pe care-l aducea mai mult decat sigur!......................

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close