FOTBAL  »  Superliga  »  ARESTAŢII REVIN ÎN FUNCŢII

Surpriză la FRF: Costică "Vîlcea" a intrat în Comitetul Executiv » Nevinovat pentru fotbal

Costică
Costică "Vîlcea" a intrat în Comitetul Executiv

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 februarie 2012 15:47

Costică "Vîlcea", fostul şef al arbitrilor, este de azi membru în Comitetul Executiv al FRF, din poziţia de reprezentant al cluburilor din liga secundă, alături de Cornel Şvaiţer (FC Botoşani).

 

Gheorghe Constantin, ex-preşedinte al CCA, este acum preşedinte la Gaz Metan Severin, ocupanta locului 4 în Seria B2. El este judecat în stare de libertate pentru luare de mită şi trafic de influenţă. În aprilie 2009, Costică "Vîlcea" şi patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu, au fost arestaţi pentru fapte de corupţie, după ce ultimul a fost interceptat cînd vorbea despre şpăgile date arbitrilor trimişi special la meciurile piteştenilor.

De asemenea, au fost arestaţi mai mulţi arbitri, ca Sorin Corpodean, Aurelian Bogaciu, Ionică Serea şi Marius Martiş, precum şi Marcel Lică, fost şef al arbitrilor şi observator federal. După cum au stabilit anchetatorii, Penescu solicita ce arbitru dorea să aibă la fiecare meci, iar CCA se executa imediat. La capătul mai multor luni de închisoare, instanţa le-a permis tuturor să fie judecaţi în stare de libertate, procesul aflîndu-se şi acum pe rol.

Reprezentantul fotbalului feminin în CEx va fi tot Marian Pălărie (CS FC Sporting Craiova). Reprezentantul cluburilor cu activitate exclusivă de copii şi juniori nu a fost desemnat din lipsă de cvorum.

 

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (13)
zarqa
zarqa  •  13 Februarie 2012, 17:24

Fotbalul nostru este o mocirlă, dar această MOCIRLĂ este tutelată de un grup MAFIOT care (poate) nu era complet- numeric. S-a recurs la (re)cooptarea lui "Vâlcea" pentru ca acesta să nu sifoneze în stânga sau în dreapta iar M.Sandu, Dtru Dragomir, V-tin Alexandru, Ad.Kassai să-şi facă treaba liniştiţi. Prin mai-iunie o să-l (re)vedeţi şi pe Fl.Prunea alături de acesti infractori. NIMENI şi nimic nu-i poate dărâma. Atunci să ne mai mirăm că nu facem un pas înainte ??!!

adialyssa
adialyssa  •  13 Februarie 2012, 15:45

dezolant.....

zagna
zagna  •  13 Februarie 2012, 15:15

ce citesc este, oare, adevarat? inseamna ca am inebunit, nu mai judec lucid, se intampla ceva cu mine in aceasta lume a fotbalului romanesc nu mai inteleg nimic! eu asa vad, josul e sus si susul e jos, spuneti-mi ca ma insel si ca e totul normal!?!?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează