INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - CHELSEA 1-1 (3-4 DUPĂ PENALTY-URI)

300 de milioane de telespectatori! » Finala de aseară a bătut recordul de audienţă din Ligă

+4   FOTO
"CUPA NOASTRĂ". Cînd echipele au pătruns pe teren, zeci de mii de fani ai lui Bayern au creat din plăcuţe un trofeu uriaş al Ligii Campionilor, cu mesajul: "Oraşul nostru, stadionul nostru, cupa noastră" // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 20 mai 2012 12:34

160.000 de oameni au văzut meciul la Munchen de pe două stadioane şi un fanzone. Iar în lumea întreagă, 300 de milioane au urmărit finala la televizor.

Der Roten Stadt. Oraşul Roşu. Aşa a fost ieri Munchenul. Nu apare de multe ori şansa ca Bayern să joace acasă finala cea mai aşteptată pe tot globul. Peste un milion de nemţi au vrut să vadă acest meci pe viu, dar ar fi fost nevoie de 17 stadioane de dimensiunea celui munchenez pentru a găsi bilete pentru toţi.

Unii au fost norocoşi. Au fost printre cei 65.000 de fani cu tichete pe Fussball Arena. Sau au umplut bătrînul "Olympiastadion" (alţi 65.000). Pentru ei, marea întîlnire era proiectată pe ecrane gigant. Ori au invadat fanzone-ul din centrul capitalei Bavariei, deschis pentru 30.000 de suporteri. În total, 160.000 numai la Munchen, în aer liber.

Şi au fost apoi cei care au urmărit partida în lumea întreagă. 300 de milioane de oameni din 200 de ţări au stat în faţa televizoarelor, potrivit cotidianului german Bild. Cu mult peste precedentul record, de 178,7 milioane care au fost cu ochii pe Barcelona - Man. United (3-1), finala Champions League din 2011.

Şi Barca a avut fani!
Barcelona a fost aseară la Munchen, deşi trupa lui Guardiola a ratat finala, eliminată de Chelsea. Un grup de suporteri spanioli (foto) şi-a făcut loc în centrul oraşului bavarez prin mulţimea de fani nemţi şi englezi, agitînd steaguri şi eşarfe blaugrana. Susţinătorii lui Messi erau foarte siguri de calificarea în ultimul act, apucaseră să-şi ia bilete din timp la meciul de pe Fussball Arena şi n-au vrut să le vîndă.

Craiova la finală!
Universitatea Craiova a fost desfiinţată, dar numele său apare peste tot. A fost la finala Europa League şi nu a ratat nici ultimul act al Ligii. Un suporter al oltenilor a afişat ieri un banner în centrul Munchenului. Mesajul: "Ştiinţa nu moare". (foto - în galerie)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (5)
tavi_c
tavi_c  •  20 Mai 2012, 08:52

"Die rote Stadt".In rest toate bune si frumoase.

paulgreb
paulgreb  •  20 Mai 2012, 07:45

Vorba aia: "cu un ochi la Tv si cu altul pe ..." Deh, a fost sambata seara, lumea mai are si alte chestii de facut ... In plus, cred ca i-au numarat si pe cei care aveau televizorul dat pe canalul care transmitea meciul, dar stateau cu spatele la el. Alora nu poti sa le numeri ochii ...

codrinpop
codrinpop  •  20 Mai 2012, 02:36

Sunt unul din ciclopii care au vazut meciul la tv. Eu credeam ca m-am uitat cu ambii ochi, dar gsp are alta parere... :))) ://www.reporterliber.ro/sa-ne-amuzam-cu-gsp-ro/

Vezi toate comentariile (5)
Comentează