FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dolha sau Balauru » Rapid are două variante pentru a umple golul lăsat de Coman

Dragoş Balauru a lucrat cu Sabău şi la FCM Tg. Mureş
Dragoş Balauru a lucrat cu Sabău şi la FCM Tg. Mureş

Articol de - Publicat duminica, 08 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 iulie 2012 19:53

Giuleştenii mai caută un portar după plecarea anunţată a lui Coman la Anorthosis Famagusta. Pe listă sînt Balauru şi Dolha.

Dani Coman este foarte aproape să se despartă de rapidişti şi să ajungă la gruparea cipriotă. Portarul a confirmat pentru Gazeta de ieri: "Da, voi pleca. Trebuia să fac o schimbare în cariera mea, toate detaliile vor fi stabilite în scurt timp". Acum aşteaptă doar acordul lui George Copos pentru a-şi face bagajele, sperînd să plece gratis, la fel cum a venit în 2010, de la Braşov.

Fără Coman între buturi, rapidiştii rămîn descoperiţi pe acest post, în momentul de faţă fiind doar Călin Albuţ, în sezonul trecut la Tg. Mureş, şi tînărul Drăghia. Şi preşedintele Constantin Zotta a confirmat că în Giuleşti va mai veni un portar: "Dacă ne vom înţelege cu Anorthosis, vom mai căuta un portar. Orice este posibil în acest moment".

Oficialii giuleşteni se gîndesc din nou la Dragoş Balauru (22 ani), portarul lui Tg. Mureş, cu care au mai avut discuţii şi în această vară. Pe lîngă acesta, o soluţie este şi Emilian Dolha (32 ani), în prezent liber de contract. Fostul portar al Rapidului şi al lui Dinamo a negociat în această perioadă şi cu Vaslui, dar nu s-a înţeles cu Adrian Porumboiu.

I-au pierdut pe Taborda şi pe Villadsen
Rapidiştii au mai negociat în această pauză competiţională cu Pedro Taborda (34 ani) şi cu danezul Thomas Villadsen (28 ani) de la Ceahlăul. Taborda era liber de contract, dar nu s-a înţeles pînă la urmă cu alb-vişiniii şi a semnat cu FC Braşov, în timp ce Villadsen şi-a reziliat contractul cu moldovenii şi a semnat cu FC Nordsjaelland, campioana Danemarcei.

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Anulat din cauza vremii
Rapidiştii nu au mai disputat ieri a treia partidă de pregătire din stagiul scoţian. Motivul? Amicalul cu FC Livingstone, formaţie din liga a doua, s-a anulat din cauza terenului impracticabil după ce, în ultimele zile, a plouat torenţial în Scoţia. În locul meciului, Pancu şi compania au făcut un antrenament bazat în mare parte pe alergări. Alb-vişiniii mai au programate două partide amicale în Scoţia, mîine, cu Motherwell şi miercuri cu Hibernian, după care, joi, se vor întoarce în ţară.

"Vrea să cîştige campionatul"
Daniel Pancu, noul căpitan al formaţiei din Grant, a dezvăluit pentru DigiSport planurile din următorul sezon şi anunţă un motiv inedit pentru care giuleştenii pot cîştiga al 4-lea titlu din istorie: "Rapid a luat două campionate după Revoluţie, iar Sabău a fost în Giuleşti de fiecare dată. Sînt puţini care au reuşit acest lucru, iar din discuţiile pe care le-a purtat cu noi reiese că se gîndeşte foarte serios să cîştige titlul şi ca antrenor. Liga Campionilor? Nu e imposibil, important e să crezi, putem şi visa frumos. Vom forma o nouă familie la Rapid".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (43)
valentin71
valentin71  •  08 Iulie 2012, 22:31

CE BUN ERA PEPE BORNESCU,SA-I DEA DUMNEZEU SANATAE,DAR TOT LA NOI VA VENI ...

zarqa
zarqa  •  08 Iulie 2012, 17:38

Cred ca varianta (si solutia) cea mai buna este juniorul (de 18 ani) pe care Jiji l-a "tzipat" de la Steaua pentruca este talentat (ca portar) si talentat ca "artist" si astfel ar avea si Rica Raducanu "urmashi" in Giulesti, adica unu' care sa intretina o atmosfera placuta in lotul de jucatori.

make_cj
make_cj  •  08 Iulie 2012, 17:04

oricum,toate transferurile facute sant slabe

Vezi toate comentariile (43)
Comentează