INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STUTTGART - STEAUA, MÎINE, ORA 20:00, PROTV, DIGISPORT ŞI DOLCESPORT, LIVETEXT PE GSP.RO

Portret năucitor făcut Stelei de presa germană » "Echipa la care Becali e patron, manager şi antrenor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 septembrie 2012 14:16

Presa din Germania e atrasă mai mult de Gigi Becali decît de jucătorii lui Reghecampf. Nemţii i-au făcut un portret patronului Stelei, pe care îl prezintă ca fiind cel care taie şi spînzură la echipă, fără să ţină cont de nimic

"Becali, care patronează Steaua din 2003, joacă rolul unui preşedinte, manager şi antrenor, chiar dacă pe hîrtie sînt alte persoane ce ocupă aceste posturi. El este conducătorul absolut", scrie Stuttgarter Zeitung.

Germanii consideră un record ceea ce "a realizat" Becali la Steaua, să schimbe 8 antrenori din iunie 2009 şi pînă în prezent. Publicaţia din Sttutgart aminteşte de experienţa neagră a lui Hagi ca antrenor în Ghencea.

L-a umilit pe Hagi şi vrea ca Reghe să cîştige Liga

"După doar 3 luni, Hagi a fost dat afară de Becali pentru că a refuzat să-i respecte ordinele. "M-am simţit torturat. El distruge jucătorii", a spus Hagi după ce a părăsit Steaua. Acum, Becali are aşteptări mari de la actualul antrenor, Reghecampf. Vrea ca acesta să cîştige Liga Campionilor, trofeu pe care Steaua l-a mai cucerit în 1986", mai scriu nemţii.

În acelaşi timp, patronul Stelei este lăudat că oferă condiţii foarte bune la Steaua, plăteşte cele mai mari salarii din Liga 1. Stilul excentric al lui Gigi a ajuns la urechile germanilor. Ei amintesc modul în care Becali sărbătoreşte performanţele Stelei: în mijlocul fanilor, urcat pe maşina sa de lux.

Citeşte şi:

Inspirat de telenovelele turceşti, Gigi Becali l-a descoperit pe Luţu: "Parcă Dumnezeu mi l-a scos în cale!"

Intră echipa bună cu Stuttgart! » Reghe i-a transmis lui Gigi că nu va menaja nici un jucător mîine seară

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
La Arad nu e liniște nici când UTA câștigă » Ruptură totală între Rednic și ultrași! Scenele surprinse la finalul victoriei cu CFR
Superliga
La Arad nu e liniște nici când UTA câștigă » Ruptură totală între Rednic și ultrași! Scenele surprinse la finalul victoriei cu CFR
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (42)
tigruzzu
tigruzzu  •  19 Septembrie 2012, 21:30

”Ku Gigi Becali,Lacatusi,Meme Stoica” - - - 3 kokalari cuceresc Europa? Un albanez, un țiggan și un lipovean (bine, acum în locul țigganului e antrenor un saș). Ăștia se dau mari români și-i prostesc pe... și așa prostanii de suporteri steliști cum că cea mai românească din țară este chiar echipa lor (în fapt 5teaua este o emanație a comunismului rusesc, impus cu forța armelor în Romania, motiv pentru care susținătorii celorlalte echipe îi cataloghează pe 5teliști drept ”awortoni komuniști”, ca și pe dinamoviști). Cât despre patronul 5telei, nemții spun adevărul gol-goluț, chit că presei românești nu-i prea place, din câte putem observa.

qzoom
qzoom  •  19 Septembrie 2012, 20:49

Portret naucitor ? pt cine e naucitor ?.aaa da, pt lingai.

i_hate_fc_securitate
i_hate_fc_securitate  •  19 Septembrie 2012, 18:02
Postat de the.workaholic pe 19 Septembrie 2012, 17:09

Iata si imnul Europa League, cu ale lui versuri, care ne umple inimile de mandrie: Forza steaua Forza steaua ale ale Steaua ie numai una Ne mandrim k ea in toata lumea Steaua ie fermecata Echipa noastra kalificata (Forza steaua hey forza steau hey forza manele) Azi am demonstat k suntem o valoare Si k altii nu`s in stare Ne mandrim c ei cum nu se poate Au picioare fermecate Toti am kastigat sa kastige razboiu Echipa lu Olaroiu Ku Gigi Becali,Lacatusi,Meme Stoica Sa cucerim Europa Sa moara mama daca nu e bestial!! Bucurati-va de fotbal!!

"Toti am kastigat sa kastige razboiul" .... ??????????????? Stii ce-nseamna asta = :{( ? Egzakt! Kokalar kre skrye ku "k", "y" si orice alte litere rar folosite prin vocabularul limbii romane. Pwnetzi mana pe krte ! Ie klar? Ratati fara viitor ce sunteti ...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează