INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Duelul antrenorilor în Derby della Madonnina » Allegri: "Inter e favorită" / Stramaccioni: "Poate cîştiga oricine"

FOTO: telenova.it
FOTO: telenova.it

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 07 octombrie 2012 14:30

În această seară se va consuma un nou episod din Derby della Madonnina. Antrenorii celor două mari forţe ale Italiei, Inter şi AC Milan au vorbit în cadrul unei conferinţe de presă. Dacă antrenorul "diavolilor" îi vede pe "nerazzurri" favoriţi, nu de aceeaşi părere este Stramaccioni care crede că într-un astfel de meci nu se pune problema unei favorite.

"Nu e Inter favorită. De fapt, nici una dintre echipe nu se poate spune că e favorită într-un astfel de meci. Ambele echipe s-au schimbat foarte mult, dar nu putem să ne gîndim decît la victorie.

Chiar dacă ei au avut o zi în plus de odihnă, nu putem găsi nici o scuză în cazul în care vom pierde. Nu mă puteţi compara cu Mourinho. El e unic. Nu m-am comparat nici o secundă cu el. Sperăm să ne mobilizăm atît cît trebuie şi să ne impunem", a spus Andrea Stramaccioni pentru Gazzetta dello sport.

"Eu o văd pe Inter favorită după ultimele evoluţii, însă meciul cu Zenit îmi dă mari speranţe. Nu trebuie să îi lăsăm să îşi facă jocul, altfel vom avea de suferit. Nu m-am decis încă asupra formulei de start. Am de ales între două, voi vedea ce voi face. Mă voi consulta şi cu staff-ul meu şi sper să luăm cea mai bună decizie.

E posibil să ne apărăm doar cu trei fundaşi. Nu ştiu încă. Dacă ne uităm pe clasament, ei sînt favoriţi, au cinci puncte peste noi, dar într-un derby nimeni nu e favorit. Important este că sîntem în creştere", a spus antrenorul celor de la AC Milan,

Antrenorul milanezilor îşi pune mari speranţe în jucătorul momentului de la AC Milan, egipteanul El Shaarawy, care este deja comparat cu fostul mare golgeter, Shevchenko.

"Aştept mai multe de la Boateng. Sper să revină la forma din sfîrşitul sezonului trecut. El Shaarawy a explodat deja de sezonul trecut. Întotdeauna l-am apreciat pentru cum a jucat. Nu îl putem compara cu Shevchenko încă, mai trebuie să demonstreze, oricum e un jucător diferit de Sheva", a spus Massimiliano Allegri pentru Gazzetta dello sport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, assist în Rayo Vallecano - Atletico Madrid, în etapa #6 din La Liga
Stranieri
Andrei Rațiu, assist în Rayo Vallecano - Atletico Madrid, în etapa #6 din La Liga
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (6)
ulle
ulle  •  07 Octombrie 2012, 18:04

Important e sa nu piarda Milan....si sa vad coregrafiile :D

1745flo
1745flo  •  07 Octombrie 2012, 15:51
Postat de asc21 pe 07 Octombrie 2012, 15:09

Castiga Milan.

Castiga experienta, dupa ce au vandut toti jucatorii de valoare, anu asta sa zica merci daca raman in prima liga!

flaviulucianr
flaviulucianr  •  07 Octombrie 2012, 15:27

El Shaarawy va deveni unul dintre cei mai buni atacanti ai planetei....un alt jucator mare format din nimic de AC Milan, la fel ca i Kaka sau Pato, ultimele 2 exemple....ce sa mai spunem de Baresi (ambele generatii), Maldini, Albertini, Donadoni, Massaro, Trapatoni etc.chiar Shevcenko care a crescut enorm ca si caliatate a jocului la AC Milan...Dejan Savicevic, desi juca foarte bine la Steaua Rosie Belgrad, la AC Milan a explodat din punct de vedere al jocului....tripleta de vis olandeza Gullit, Van Basten si Rijkaard, au explodat, de asemenea, ca jucatori la AC Milan....jucatori mari cu totii

Vezi toate comentariile (6)
Comentează