FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-0

MM ia Dinamo la mişto! » Managerul Stelei spune că Steaua mai are meci greu doar la Braşov în 2012

Articol de - Publicat luni, 22 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 22 octombrie 2012 00:37

Managerul general din Ghencea spune că Steaua mai are un singur meci greu pînă la finalul lui 2012, la Braşov, deşi în această perioadă va disputa şi Derby de România


"Rezultatul e echitabil. În prima repriză am suferit, Pandurii merita să ne conducă. Am avut probleme mari, dar nu vreau să critic nici un jucător. În primele 45 de minute ne-au lipsit Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici, Pintilii şi Tănase. Repriza a doua jocul s-a schimbat total, intrările lui Pintilii şi Tănase au fost decisive. În plus, Tătăruşanu ne-a ţinut în viaţă", a declarat Mihai Stoica după meci.

Apoi, managerul general al Stelei a ţinut să-şi ironizeze marea rivală din Ştefan cel Mare. "Sîntem în grafic. Dintre urmăritoarele de care ne temem, doar Vaslui s-a apropiat de noi, dar cred că sîntem îndreptăţiţi să terminăm pe primul loc acest tur prelungit. Practic, mai avem un singur meci greu pînă la finalul anului, la Braşov, în rest nu prea văd cine ne-ar putea pune probleme", a spus MM. Peste două etape, Steaua va juca împotriva lui Dinamo, pe Arena Naţională.


"A trebuit să schimb la pauză jucătorii care nu puteau să facă faţă fizic, mă refer la Matei şi Filip. Matei a fost depăşit mereu, nu avea tempo, a avut foartă multă teamă, probabil venită şi din faptul că juca pe terenul fostei sale echipe"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Sper ca stadionul să fie arhiplin joi seară, cu Molde. Dacă vom cîştiga acest prim meci cu norvegienii, cred că vom deveniţi favoriţi să terminăm pe primul loc grupa"
Mihai Stoica, manager Steaua

"Acestei echipe îi mai trebuie ceva ca să fie cu adevărat de mare valoare: un atacant! Nikolici îmi place, aşa stîngaci cum e el, dar tot voi aduce la iarnă un vîrf de calibru"
Gigi Becali, patron Steaua

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat
Campionate
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (42)
preciouscolour
preciouscolour  •  22 Octombrie 2012, 14:12
Postat de eugeniustin pe 22 Octombrie 2012, 13:30

dinamo era pe primul loc dar nu arata atat de bine in joc ca steaua de acum

steaua arata bine?

eugeniustin
eugeniustin  •  22 Octombrie 2012, 13:30
Postat de coszmin pe 22 Octombrie 2012, 12:09

cum si Dinamo era pe primul loc la 12 puncte avans fata de steaua care era pe 6, anul trecut cand steaua a venit in groapa si a batut cu 3-1, asa o sa fie si acum. Dinamo se va impune si va arunca in aer ciobanu si acolitii sai.

dinamo era pe primul loc dar nu arata atat de bine in joc ca steaua de acum

tandd
tandd  •  22 Octombrie 2012, 12:19
Postat de drunk_driver pe 22 Octombrie 2012, 10:14

Forza Meme :))))) LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL prost cum e ...are intotdeauna dreptate :)))

prost,prost,dar ce nu reusesc badea si bonetti sa-i motiveze pe astia de la dinamo,reuseste mm stoica si parca vad ca dinamo bate.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează