FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Coregrafie anti-MM » Cum va arăta mesajul pe care rapidiştii i-l pregătesc lui Mihai Stoica

Mihai Stoica i-a provocat permanent pe fanii giuleşteni la meciul din tur
Mihai Stoica i-a provocat permanent pe fanii giuleşteni la meciul din tur

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 aprilie 2013 21:24

Suporterii Rapidului pregătesc un "mesaj" special pentru Mihai Stoica: o cutie de carton pe care va sta scris "No Name".

Rapid - Steaua va avea parte de un stadion plin, iar unul dintre cei care vor lua loc pe banca roş-albaştrilor va avea parte de o primire specială din partea suporterilor din Giuleşti. E vorba despre Mihai Stoica, managerul din Ghencea, cel care se află de ani buni în război cu fanii Rapidului. Susţinătorii alb-vişiniilor pregătesc o coregrafie care să-i fie dedicată oficialului stelist: o cutie de carton, pe care să stea scris "MM/No Name".

Mesajul giuleştenilor se leagă de o celebră declaraţie pe care Mihai Stoica a făcut-o în 2009, la doi ani după ce a plecat din Ghencea: "Decît să mă întorc la Steaua ca să lucrez cu Gigi Becali, mai bine locuiesc toată viaţa într-o cutie de carton". La puţin timp după ce a spus aceste lucruri, MM a revenit la Steaua, ca subaltern al lui Becali.

Coregrafia are trimitere şi la ceea ce a spus Valeriu Răchită în urmă cu două săptămîni că "lui Mihai Stoica nu i se mai zice MM, ci mai nou NN, ştiţi de la ce? De la no name!".

"Vor să sară pe teren şi să ne bată"
Managerul Stelei a avertizat ieri, la Dolce Sport, înaintea derby-ului: "Bineînţeles că mă aştept la o primire ostile. Am fost sfătuit să nu merg în Giuleşti, dar asta nu se va întîmpla. Voi merge, nu voi provoca pe nimeni, nici măcar nu mă voi uita în direcţia suporterilor rapidişti. Am primit chiar informaţia că, dacă noi conducem, vor sări fanii în teren şi ne vor bate, chiar dacă vor sacrifica prezenţa echipei în prima ligă. Le transmit că nu mă tem de nimic".

"Întîlnim o echipă ai cărei suporteri îmi provoacă silă. Petarda face parte din filosofia lor de viaţă. Asta este educaţia lor, sînt nişte petarde şi îmi provoacă greaţă" (Mihai Stoica, înainte meciului Steaua - Rapid din tur)

"Îmi cer scuze că am spus că galeria celor de sub pod a venit în capoate la meci. Abia după ce am văzut înregistrarea meciului mi-am dat seama că erau furouri. Bravo, fetelor, toate îmbrăcate la fel, o adevărată echipă" (Mihai Stoica, după meciul Steaua - Rapid din tur)

Pe Arena Naţională a fost scandal mare
Partida disputată în prima jumătate a campionatului între cele două echipe, pe Arena Naţională, a provocat multe evenimente extrem de încinse:

1. Bannere rasiste
Suporterii Stelei au afişat mai multe mesaje cu conţinut rasist. "Deasupra noastră avem dovada clară că Poliţia Franceză îşi face treaba", "Aripi negre colorate, în peluză adunate", "Nu răguşiţi şi nu vă agitaţi, mîine după fiare vechi aveţi de strigat" au fost bannerele afişate de stelişti, plus unul cu "Respect Eugen Grigore", personajul din urmă fiind unul dintre cei mai mari asasini pe care i-a avut România şi care a fost condamnat la închisoare pentru că a omorît mai multe familii de etnie romă.

2. Înjurături la adresa familiei lui MM
Suporterii Rapidului, care au fost în număr de aproape 2.500, l-au înjurat pe Mihai Stoica aproape pe întreaga durată a meciului. Mai mult, înainte de joc, dar şi parcursul lui, au proferat cuvinte obscene la adresa fiicei managerului roş-albaştrilor.

3. Herea lovit de un spectator
La 5 minute după finalul partidei, Ovidiu Herea a fost lovit de un spectator. În timp ce se îndrepta spre tunel, un fan al Stelei de la tribuna zero s-a aplecat peste balustradă şi l-a lovit în cap pe jucătorul giuleştean.

4. Scandări rasiste la microfon
Tot după meci, cîştigat de Steaua în minutul 90Ă5, la ultima fază, jucătorii, antrenorii şi unii dintre oficialii roş-albaştrilor au făcut turul stadionului. Unii fotbalişti, dar şi managerul Mihai Stoica, au incitat publicul la scandarea: "Am avut şi vom avea mereu boală pe ţigani...".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (39)
helioglobalus
helioglobalus  •  12 Aprilie 2013, 19:13

singura petardă pe care o cunosc e prostituatul penal Mimi, nota bene nu sunt rapidist, în schimb el ESTE infractor condamnat în primă instanţă!

lexfcd
lexfcd  •  12 Aprilie 2013, 15:48

mm stoica, sa bagam pxxx-n fica-ta, slobozul sa ni-l inghita, sa o facem fericita!

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  12 Aprilie 2013, 15:03
Postat de kacsoa. pe 12 Aprilie 2013, 13:12

nu-nteleg un lucru . cum poate reprezenta o cutie de carton o coregrafie . asa din curiozitate, stiti ce-nseamna coregrafie ?

Trebuia sa ne uitam la stelisti sa avem de unde invata?:))...si daca mai pun la socoteala cum va bucurati voi la gol fredonand "scooter maria"...moare lumea de oftica:))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează