FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Încă o lovitură dată de Anamaria Prodan » Al. Vlad vîndut pe o sumă asemănătoare cu cea a lui Rusescu

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 04 iulie 2013 11:49

Raul Rusescu, golgeterul campionatului din sezonul trecut, a fost vîndut pe 2.200.000 milioane de euro la FC Sevilla, iar acum, transferul unui fundaş s-a apropiat de cel al fostului stelist.

Este vorba despre fundaşul stînga Alexandru Vlad de la Pandurii Tg. Jiu care va juca la Dnepr din viitorul sezon. Jucătorul impresariat de Anamaria Prodan a fost vîndut de gorjeni pentru aproximativ 2 milioane de euro la gruparea pregătită de spaniolul Juande Ramos.

Agentul a anunţat în această dimineaţă: "Da, Alexandru Vlad este jucătorul lui Dnepr, mai multe detalii pot oferi cei de la Pandurii. Va primi peste 300.000 de euro salariu, sînt foarte fericită pentru el. Poate face pasul către un campionat şi mai puternic din Ucraina, poate în Rusia", a explicat Prodan la televiziunea sportro.

Dacă nu ar fi fost vîndut la Dnepr, Alexandru Vlad era prima opţiune a Stelei pentru înlocuirea lui Iasmin Latovlevici, cel care are şanse mari să plece în această vară.

57 de meciuri a jucat Vlad pentru Pandurii în ultimele două sezoane, fără să marcheze vreun gol.

Vlad are o convocare şi la echipa naţională, în amicalul cu Polonia, 1-4, la începutul acestui an.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
OUT de la FCSB? » Jucătorul dispărut din echipa roș-albaștrilor nu mai intră în planurile lui Becali
Superliga
OUT de la FCSB? » Jucătorul dispărut din echipa roș-albaștrilor nu mai intră în planurile lui Becali
Tatăl lui Mihai Popescu, detalii savuroase despre fiul său înainte de Rangers - FCSB: „Voiai să-i batem pe ăștia?!”
Europa League
Tatăl lui Mihai Popescu, detalii savuroase despre fiul său înainte de Rangers - FCSB: „Voiai să-i batem pe ăștia?!”
Leo Messi, încredere totală într-o româncă! I-a dat pe mână tot imperiul lui imobiliar: „Lucrăm de peste 12 ani” » Vânzări de 530 de milioane de euro!
Campionate
Leo Messi, încredere totală într-o româncă! I-a dat pe mână tot imperiul lui imobiliar: „Lucrăm de peste 12 ani” » Vânzări de 530 de milioane de euro!

„Înotam, iar bătăile inimii răsunau ca un motor surd: eu sunt, eu sunt, eu sunt” » Povestea răscolitoare a scriitoarei Sylvia Plath și a singurului ei sprijin într-o luptă teribilă: „Abia îmi țin capul deasupra apei”

Drăgușin la Inter? Schimbul pe care nerazzurrii îl pun la cale cu Tottenham


Comentarii (28)
skrap
skrap  •  05 Iulie 2013, 01:49

://www.transfermarkt.com/en/alexandru-vlad/transfers/spieler_204040_900300.html uitati pe cat a fost vandut Alexandru Vlad

skrap
skrap  •  05 Iulie 2013, 01:47

de ce va place sa mintiti ? DE CE NU SPUNETI ADEVARUL? ALEXANDRU VLAD A FOST VANDUT PE 1.3 MILIOANE EURO, de unde ati scos prostia asta cu "aproximativ 2 milioane de euro"? scrie asta in toate ziarele din Ucraina, scrie asta si pe transfermarkt, scrie peste tot, s-a platut pe el 1.3 milioane de euro.

saviola2_8
saviola2_8  •  04 Iulie 2013, 15:06
Postat de conasu_boeru pe 04 Iulie 2013, 13:49

Ce chestie, ieri tocmai spuneam ca este imposibil si ca valoarea lui ar fi pe la 600 000 - 800 000 ! Acum voi ziceti ca asa a declarat "marele Condescu" ! Probabil a incercat o inginerie financiara pentru a pune carbune peste niste milioane de euro din bani publici, dar a realizat ca mai sunt celule libere la Jilava ! Oricum in ultimii 4-5 ani, Pandurii au luat 10-15 mil de euro din regiile de stat si va da socoteala !

asa e coane! eu am vazut ce a zis azi in direct la sport ro aia, n-a zis suma exacta, dar aia l-au intrebat daca a luat 2 milioane si a zis mult mai putin, apoi prezentatorul a zis 1 milion si a zis sunteti aproape, apoi i-a zis 8 sute de mii si a inceput sa rada:) a zis ca pe acolo, deci cam pana intr`un milion s-a luat pe vlad.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează