INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - BARCELONA

VIDEO Meci fantastic în Supercupa Spaniei » Villa s-a răzbunat pe Barcelona cu un gol de generic, Neymar a înscris primul gol pentru catalani

Neymar, foto: reuters +2   FOTO
Neymar, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 22 august 2013 10:21

Aseară, pe lîngă meciurile din play-off-ul Ligii Campionilor, a avut loc şi turul Supercupei Spaniei dintre Atletico Madrid şi Barcelona.

Cele două echipe au încheiat prima manşă la egalitate, scor 1-1, la capătul unui meci spectaculos.

VIDEO cu golurile şi cele mai importante faze din Atletico Madrid - Barcelona

Transferat în această vară de la Barcelona la Madrid, David Villa a dat senzaţia că Atletico poate reuşi surpriza în startul întîlnirii. După un contraatac extraordinar, fostul şeptar al catalanilor a marcat un gol superb, din voleu de la marginea careului.

După prima repriză, Gerardo Martino a şocat şi l-a înlocuit pe Leo Messi! Argentinianul a acuzat şi probleme musculare în prima parte a confruntării.

Barcelona a egalat în minutul 66 prin brazilianul Neymar, intrat în urmă cu doar cîteva minute în locul lui Pedro. "Perla" sud-americană a marcat cu o lovitură de cap după centrarea conaţionalului Dani Alves, iar campioana Spaniei este acum favorită la cîştigarea trofeului.

Returul este programat miercurea viitoare, pe 28 august.

Echipele de start:

Atletico: Courtois - Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis - Koke (O. Torres 73), Gabi, Mario Suarez, Turan (Baptistao 76) - Villa, Diego Costa (Rodriguez 79).

Barcelona: Valdes - Dani Alves, Pique, Mascherano, Jordi Alba - Xavi (Song 89), Busquets, Iniesta - Sanchez, Messi (Fabregas 46), Pedro (Neymar 59).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (23)
detoatepttoti
detoatepttoti  •  22 August 2013, 22:21
Postat de c7eric pe 22 August 2013, 21:53

Cred ca esti o persoana foarte vesela de felul tau, ti se intampla des sa nu intelegi nimic dintr-un text?

am inteles prea bine, dar cred ca te-ai inselat de la bun inceput, oricum nu conteaza :) totul este exagerat

detoatepttoti
detoatepttoti  •  22 August 2013, 22:19
Postat de c7eric pe 22 August 2013, 21:39

Eu ma refeream la salariul lui, care se negociaza dupa ce se inteleg cluburile, de catre impresarul jucatorului, jucator, pe de o parte si managementul clubului cu care va semna noul contract pe de alta parte. Crezi ca Levy le fixeaza si salariile jucatorilor care pleaca de la echipa lui la noile echipe? Nu stiu ce ai inteles tu si de ce razi dar sa stii ca razi degeaba :))

glumeam si eu ;) oricum nu cred ca bale poate forta mana realului odata ce el si madridul au ajuns la un acord de mult, singurul care impiedica transferul e jidanul de levy

bazileon
bazileon  •  22 August 2013, 22:06

S-a umplut Realul de Bale!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează