FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Suporterii îl cer afară pe Joel: "E o jignire că are numărul 9 la Dinamo" » Stoican: "Dă goluri din toate poziţiile la antrenamente"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 noiembrie 2013 17:15

Prestaţiile lui Joel Thomas au născut multe controverse, fiind deseori apostrofat de către fanii lui Dinamo, nemulţumiţi de modul în care evoluează.

Astăzi, Flavius Stoican a avut ocazia să răspundă criticilor la Radio GSP şi chiar a intrat în discuţie cu alţi ascultători, la fel de nemulţumiţi că Joel Thomas este titular.

Primul dintre ei a explicat: "Îl prefer pe Balint în locul lui Thomas. Mi se pare aşa o jignire că acest jucător poartă numărul 9 la Dinamo. Aici mereu a însemnat ceva, numai nume importante au avut acest număr".

Un alt ascultător, tot fan Dinamo, a intervenit la fel de acid: "Joel este cel mai slab jucător al lui Dinamo din ultimii 10 ani".

Stoican a recunoscut că evoluţiile lui Joel Thomas nu au fost dintre cele mai bune şi a explicat de ce Balint nu a mai jucat la prima echipă: "Aveam 4 atacanţi de careu şi am decis ca Vali Balint şi Pape Ndaw să joace la echipa a doua. Merg la fiecare meci la echipa a doua şi atunci nebun să fiu să nu-i iau la prima echipă. În acest moment, cei doi nu sînt în cea mai bună formă sportivă.

Thomas se pregăteşte excelent, nu ştiu ce se întîmplă la meciuri. Cred că mulţi şi-ar schimba părerea dacă l-ar vedea la antrenamente, are nişte execuţii superbe, dă goluri din toate poziţiile. Cred că-şi va reveni şi probabil vor primi şi alţii şanse, Pape, Balint".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Daniel Ghiță, deputat PSD, vrea să schimbe Legea Sportului » Luni depune la Senat modificările vizate: „Cluburile de drept public să iasă din federații”
Sporturi
Daniel Ghiță, deputat PSD, vrea să schimbe Legea Sportului » Luni depune la Senat modificările vizate: „Cluburile de drept public să iasă din federații”
Atenție, imagini dure! Accidentare gravă în Serie A, și-a rupt piciorul la aterizare
Campionate
Atenție, imagini dure! Accidentare gravă în Serie A, și-a rupt piciorul la aterizare
Jucătorul adus la Rapid de Lennon l-a descris pe Marius Șumudică: „Nu doar el, întreg staff-ul e așa”
Superliga
Jucătorul adus la Rapid de Lennon l-a descris pe Marius Șumudică: „Nu doar el, întreg staff-ul e așa”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (23)
me_alex22
me_alex22  •  08 Noiembrie 2013, 10:01
Postat de cobra234 pe 06 Noiembrie 2013, 19:49

TOTUSI JOEL E PESTE TUCUDEAN,,,,,,TUCUDEAN E REBUT,REFUZAT LA EXPORT...;000

si joel ce e?...mentionez ca vine de la o echipa retrogradata...;)...un alt rebut...nici nu are rost sa ii compari...

viorica1
viorica1  •  07 Noiembrie 2013, 11:56

Danciu e cu 10 clase peste Joel. Sa zicem ca se doreste intinerirea echipei pai atunci da credit tinerilor de la Dinamo 2, daca tot faci experimente. Incerci 10 etape cu Joel, vezi ca e varza si mergi tot pe mana lui??? Pai la antrenamente dau si eu goluri, asta e o ineptie. Stoican e acreierat, e orice numai antrenor nu. Din pacate, e din acelasi film cu Talnar si Marin, n-au nicio valoare ca antrenori.

redruff2oo4
redruff2oo4  •  07 Noiembrie 2013, 00:31

Mie dor de Danciu , sincer chiar mie dor de el !Cand dadea Corbul gol inebuneam de fericire , eram in al noulea cer .Mi-au dat lacrimile la 33 de ani ai mei cand am auzit ca i se pregateste retragerea. DANCIULE TE VREM IN LOT SI SA JOCI PANA LA 40 DE ANI ,esti peste multi ce acum sunt la Dinamo ! CINE TE CONTESTA NU ARE HABAR DE FOTBAL !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează