FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

Ilie Dumitrescu povesteşte un episod haios de la antrenamentele alături de Gheorghe Hagi: "Trebuia să ne rupem carnetele de jucători" :)

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 februarie 2014 19:51

Fostul mare jucător român, Ilie Dumitrescu, povesteşte cum decurgeau în trecut antrenamentele pe cînd era coleg cu Gheorghe Hagi. Fostul internaţional îşi aduce aminte de un episod haios.

"În momentul în care dădea Gică Hagi la poartă, cînd făceam exerciţii la finalizare, trebuia să ne rupem carnetele de jucători noi, ceilalţi.

Eram nişte strîmbi! Aveam şi noi biomecanica de lovire a mingii destul e bună, nu eram nişte naivi. Nu împingeam mingea, o loveam.

Dar după ce a lovea Gică Hagi, ne uitam: 'Hai să ne rupem...'. Adică e o chestie în care cineva se impune imediat", a povestit Ilie Dumitrescu la DigiSport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dorinel Munteanu a început curățenia la Oțelul Galați » Primele două despărțiri
Superliga
Dorinel Munteanu a început curățenia la Oțelul Galați » Primele două despărțiri
Polițele lui Șumudică » Antrenorul nu s-a abținut și a lansat un atac în conferință + Bulversat de o știre: „Am citit cu stupoare”
Superliga
Polițele lui Șumudică » Antrenorul nu s-a abținut și a lansat un atac în conferință + Bulversat de o știre: „Am citit cu stupoare”
Notă fără precedent! Radu Drăgușin a fost desființat în presa din Anglia: „Crezi că ai văzut cea mai slabă evoluție a lui? Te înșeli”
Stranieri
Notă fără precedent! Radu Drăgușin a fost desființat în presa din Anglia: „Crezi că ai văzut cea mai slabă evoluție a lui? Te înșeli”

Dosarul lui Dan Șucu de la CNSAS: „La data de 16.08.1984 a semnat un Angajament, preluând numele conspirativ «Mircea Crișan»” + „Vreau să asigur organele de securitate de deplina mea sinceritate, loialitate”

7 curiozități din clasicul Dinamo - Rapid: cea mai mare diferență de scor, giuleștenii au produs un moment istoric + Palmaresul lui Marius Șumudică împotriva „câinilor”


Comentarii (13)
supersolo
supersolo  •  11 Februarie 2014, 15:23

Si inca ceva ....spectacolul sportiv oferit de acea echipa care ne-a daruit cele mai frumoase nopti la Mondiale e greu de uitat....acel spectacol ...acele meciuri care faceau deliciul milioanelor de suporteri si iubitori ai fotbalului..nu va mai fi prezent atat de curand pe micul ecran ...nu veti mai vedea copii jucand fotbal imaginandu-si fiecare ca e un mic HAGI...UN ILIE...SAU UN STELEA...nu veti mai auzi vuietul tribunelor si uralele la un dribling fantastic...sau la un gol antologic ...astea vor ramane mereu in amintirea celor care au vazut aventura de Mondialul American ...pacat ca acei care vb de fotbalul din ziua de azi au uitat sa mai aprecieze fotbalul de calitate...

supersolo
supersolo  •  11 Februarie 2014, 15:14

mai DOCENTILOR ....sa va scriu clar si raspicat ...GENERATIA DE AUR a fotbalului romanesc cu Hagi in frunte ....s-a numit asa ptr ca au facut cele mai bune performante in fotbalul romanesc ...performante care la ora actuala sunt greu de atins....ca de egalat ...e putin probabil sa o faca in viitorul apropiat...toti adverssarii le stiau de frica ...apararea era beton ...contraatacul functiona si era letal...jucatorii jucau la echipe de prima mana ...si asa cum stim cu totii ...o medalie de aur la fotbal ...nu vom castiga niciodata...nici la europene ...nici la Mondiale ...pentru ca nu e loc si valoare ...tocmai de aceea suporterii au numit-o GENERATIA DE AUR a fotbalului romanesc ...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  11 Februarie 2014, 12:34
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Felicitari pentru comentariu. Am obosit cu atata "aur". Singurul aur pe care il avem dupa 1989 (din pacate) e cel de la gatul manelistilor sau a popilor....Aur e numai in mintea unor semidocti de ziaristi "de valoare". Hagi si generatia lui NU ESTE DE AUR. Este (poate?) cea mai buna generatie a fotbalului romanesc (desi unii o sa spuna ca si inainte am avut jucatori MARI poate chiar mai mari?) si atat. De "aur" ar fi fost daca ar fi castigat locul 1 la CEVA. Dar nu au facut-o. Nici macar locul 2 sau 3. Cum ii numeam atunci? Generatia de argint? Sa fim seriosi, am putea sa o numim generatia de otel sau fonta cel mult...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează