FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

"Gică Popescu ar trebui să aibă bunul simţ al lui Sandro Rosell şi să abandoneze Federaţia" :O

Sandro Rosell
Sandro Rosell

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 februarie 2014 13:40

Victoraş Iacob, fostul atacant al Stelei şi al lui FC Naţional, vrea să facă parte din echipa lui Răzvan Burleanu şi îl atacă pe Gică Popescu, cel care este implicat în diferite dosare penale:

"Gică Popescu, dacă ar avea bun simt, s-ar retrage din campania de alegeri la FRF, ar fi luat şi el exemplul lui Sandro Rosell, că tot a jucat la Barcelona. Ca jucător care am fost la Steaua în semifinalele Europa League, cred că fotbalul românesc va avea o semifinalistă europeană doar dacă preşedinte al Federaţiei ar fi altul decît Popescu, care acceptă acest sistem.

Eu îl susţin pe Răzvan Burleanu, pe care îl consider cel mai capabil în funcţia asta. Fac parte din echipa lui. Primul lucru pe care l-aş face: aş lupta pentru ca jucătorii să nu mai fie umiliţi, să nu mai aibă litigii cu cluburile, e jale, sînt zeci de jucători care mă sună, deşi n-am nicio funcţie nicăieri", a explicat Iacob la eStrada TV.

Sandro Rosell şi-a dat demisia de la Barcelona, după ce a fost implicat în scandalul transferului lui Neymar.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Superliga
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (23)
iulian099
iulian099  •  23 Februarie 2014, 01:08
Postat de anne1970_ar pe 21 Februarie 2014, 19:07

In tara asta scoala, pregatirea nu mai au valoare? Poate oricine sa ocupe orice post in funtie de starea materiala? Chiar asa babuini am ajuns? Se poate ca un absolvent de liceu industrial sa ocupe functia de presedinte FRT???? Abs. liceu industrial+ muncitor calificat...

Asa e la noi. De asta suntem unde suntem, oameni slab pregatiti in posturi de conducere. O mafie continua, daca ar trebui sa isi dea demisia toti neavizatii si toti necuratii am ramane doar cu jucatorii si cu 2-3 antrenori, la fotbal. Auzi in fiecare zi oameni cu 10 clase, spunand ca ei au scoala vietii si ca e mult mai valoroasa ca facultatea, masteratul sau doctoratul cuiva. Din fericire o sa se cumpere tot la noi in tara si o sa vina strainii sa ne comande, daca ar fi dupa mine as pune si guvern strain.

argesanul
argesanul  •  22 Februarie 2014, 14:31

Gica popescu si echipa lui nu au coloana vertebrala ....Ca fotbalisti au fost destul de buni , dar dupa Gica Popescu si Hagi (care nu a fost si nu este cel mai bun fotbalist roman , dar a fost saltat de presa ....Marele Dobrin este de departe cel mai bun fotbalist roman , urmat de Ady Mutu ..., dar Hagi nu a fost cinstit sa recunoasca ) fac jocuri de culise ...

strazi1
strazi1  •  22 Februarie 2014, 08:38
Postat de milton pe 21 Februarie 2014, 14:28

Oricum, baiatu e sarac cu duhul rau de tot. Nu vede ca tot alde Becali l-au atras in afacerea pentru care-i cercetat acum. In locul lui, sa fi jucat la Barcelona, sa fi castigat UEFA cu Galata, nici nu-mi trebuia sa-mi asociez numele cu leprele alea. Imi vedeam de treaba mea, imi pastram imaginea pe care am lasat-o ca jucator si gata! Dar, na, a vrut sa devina si el un mare afacerist.

Omu" e falimentar cu acte in regula, s-a terminat sursa de bani, aia de la galata sau barca nu te angajeaza pe ochi frumosi, in afara te angajeaza pe capacitatile tale, el in prezent a tocat cateva milioane bune,si s-a gandit sa i-a stafeta de la SANDU pentru renta viagera de 24 ani cat sa ajunga PAINT-BALL_ul sportul rege.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează