FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - ACS POLI TIMIŞOARA

VIDEO+FOTO Imagini horror la Botoşani! » Marius Croitoru plin de sînge după ce a primit un cot în cap

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 martie 2014 14:43

Momente de panică la meciul dintre FC Botoşani şi ACS Poli Timişoara.

În minutul 21 al partidei, Alexandru Popovici l-a lovit cu cotul în cap pe Marius Croitoru. Mijlocaşul moldovenilor a căzut la pămînt şi a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru a i se opri sîngerarea abundentă.

Click aici pentru VIDEO!

Popovici a văzut cartonaşul roşu, în timp ce Croitoru a putut reveni pe teren 4 minute mai tîrziu, avînd capul bandajat.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mihai Stoica, enervat de un expert de la TV: „Cine este? Lăsați-mă cu el, spune niște bazaconii...”
Superliga
Mihai Stoica, enervat de un expert de la TV: „Cine este? Lăsați-mă cu el, spune niște bazaconii...”
Vassaras a analizat faza reclamată de Gigi Becali și Mihai Stoica în FCSB - Petrolul și a dat un verdict fără echivoc
Superliga
Vassaras a analizat faza reclamată de Gigi Becali și Mihai Stoica în FCSB - Petrolul și a dat un verdict fără echivoc
Caz ULUITOR în Liga 3: au folosit pe fals un sud-american pe post de român U19 și l-au prezentat arbitrului ca jucător surdomut și analfabet! » „Românii sunt niște jeguri!”
Liga 3
Caz ULUITOR în Liga 3: au folosit pe fals un sud-american pe post de român U19 și l-au prezentat arbitrului ca jucător surdomut și analfabet! » „Românii sunt niște jeguri!”

EXCLUSIV Caz ULUITOR în Liga 3: au folosit pe fals un sud-american pe post de român U19 și l-au prezentat arbitrului ca jucător surdomut și analfabet! » „Românii sunt niște jeguri!”

Alt atac american împotriva bronzului olimpic obținut de Ana Bărbosu la sol » Ce probe neașteptate invocă pentru Jordan Chiles în procesul din Elveția


Comentarii (6)
polistul68
polistul68  •  09 Martie 2014, 22:49
Postat de gemminy55 pe 09 Martie 2014, 09:05

nici eu nu agreez jocul dur practicat de jucatori,indiferent din ce echipa sunt ei !insa am vazut si pumni dati direct in figura la alte meciuri si nu sa dat nici galben,ma rog arbitrii decid,si la al doilea rosu direct a fost repezit arbitrul,dar de hentul clar intentionat in careu nu la vazut ca era clar penalty si la medias a facut penalty un timisorean dar pe ala la vazut si sanctionat,pe asta de ce nu la sanctionat?ptr ca e TIMISOARA ,e locul unde a murit ciuma rosie comunista si COOPERATIVA fotbalului romanesc! e un SPIN INCOMOD numele de POLI TIMISOARA in fotbalul din romania si se vrea indepartarea ei definitiva !se vede asta din felu cum suntem arbitrati !pacat.....Comentariul tău..

Asta e arbitrajul condus de Sandu..aceiasi faza, aceiasi infractiune, acelelasi sanctiuni impotriva lui Poli..dar asta e..si daca retrogradam, am mai luato noi de jos, Totusi, sper ca acest Burleanu sa faca ceva, cit de cit....ca altfel va fi rau de toti..Acum e Poli....peste 3 luni poate e Otelul, peste 6 luni paote Steaua..asa ca....

polistul68
polistul68  •  09 Martie 2014, 22:47
Postat de sakamoto pe 08 Martie 2014, 19:03

Un dement acest Popovici, nu are nici o justificare! Afara din fotbal cu criminalii. Fotbalul este pt sportivi si nu pt animale. Ar trebui scos din lot pt ca nu a ajutat cu nimic echpa, si-a batut joc de coechipieri, antrenor si de fanii timisoreni. La faultul lui Gorobtsov, cred ca arbitrul s-a cam pripit. L-a luat valul. Un cartonas galben era suficient. Si hentsul din careul celor de la Botosani a fost exact ca cel de la Medias. Acolo s-a dat penalty, contra lui Poli. Doi arbitri, doua regulamente...Amindoua contra lui Poli! Asa se pierd punctele si scapam de Poli, o echipa incomoda. N-a agreat niciodata cooperativa!

Esti stelist, deci iti inteleg si accept limitarea intelectuala..dar daca tu spui ca Popovici trebuie scos din fotbal, atunci Radoi trebuia de mult condamnat la maorte prin lapidare....daca ti-e prea greu cuvintul, lapidarea insemna omorirea prin lovire cu pietre..pt ca, criminalul vostru nu merita o injectie letala.

gemminy55
gemminy55  •  09 Martie 2014, 09:15

Mai gazetarii lu peste !voi ce meci ati vazut?e adevarat ca ia dat in saritura un cot si a luat rosu dar,la argentinianu Gorobsov de ce ia dat tot rosu? de ce ia anulat golul perfect dat de poli si nu i sa dat nici penalty clar la hentul in careu si era intentionat ! toti sunteti impotriva lui Poli Timisoara !daca ar fi acceptat sa faca blaturi echipa inca de pe cind era IANCU am fi cistigat de 2 ori campionatul deja si 3 cupe in finala! asa nedorind sa facem jocurile puscariasilor ,ne-au retrogradat si ne 'vineaza'si azi sa ne trimita afara din fotbal !daca as fi eu patronul sau conducatoru echipei nu as mai juca lasa echipa sa joace niciun meci,sa ramina doar cooperativa in fotbal! ciao !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează