SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Corespondenţă de la Madrid » Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, adversari grei în următorul tur: întîlnire cu The Bryans

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer sărbătoresc în stilul lor // Foto: Raed Krishan
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer sărbătoresc în stilul lor // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 08 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 08 mai 2014 01:25

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au jucat abia ieri în primul tur la Madrid, trecînd cu 6-3, 3-6, 10-7 de Fabio Fognini şi Santiago Gonzalez.

Au ajuns de săptămîna trecută în Spania, ar fi putut să joace chiar de duminică, dar au făcut-o doar ieri. De ce? "De cînd am văzut tabloul, am ştiut că avem de aşteptat. Fognini venea de la Munchen, unde a jucat finala de simplu, iar Gonzalez de la Oeiras, unde a cîştigat titlul la dublu", explică Horia Tecău.

Aşa că el şi Jean-Julien Rojer au intrat ieri pe Terenul 5 cu chef de joc, dar nepreaştiind la ce să se aştepte. "Îi mai întîlnisem, dar separat, nu împreună. Cu Fognini e dificil, e un jucător imprevizibil, are nişte execuţii incredibile, apoi e absent minute bune de pe teren". A rezultat un meci descris de Horia drept "dramatic" pe final, cîştigat cu 10-7 în supertie-break-ul decisiv.

Azi însă, contra următorilor adversari, fraţii Bob şi Mike Bryan, e nevoie de mai mult. "Să servim mai bine şi să jucăm bine punctele importante. Pentru că ei te forţează să tragi de tine, să-ţi impui un nivel înalt, să forţezi la rîndul tău. Se mişcă foarte bine, dau mereu senzaţia că sînt activi şi cum găsesc puţin spaţiu, te pedepsesc", explică Tecău tactica primilor jucători ai lumii. "Trebuie să fim calmi şi încrezători", a încheiat el.

Imediat după meci, Horia a stat minute bune şi a semnat autografe numeroşilor fani români care au venit la turneu şi care l-au susţinut şi din tribună. "Nu era colţ spre care să mă întorc şi în care să nu fie un steag tricolor!", a spus el.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează