FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Costel Gâlcă anunţat "principal" la botezul lui Tătăruşanu » "Băieţi, Steaua are antrenor!" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 02 iunie 2014 13:06

După ce Ciprian Tătăruşanu a jucat în meciul amical al reprezentantivei României contra Albaniei, cîştigat de România cu 1-0, în cantonamentul din Elveţia, acesta a fost învoit de către Victor Piţurcă pentru a participa ieri la botezul fiului său.
Dacă la biserică a venit doar Iasmin Latovlevici, seara, la petrecere, au participat majoritatea jucătorilor stelişti, dar şi membri ai staffului din Ghencea. Nu au lipsit nici soţiile fotbaliştilor, chiar dacă Pintilii şi Chipciu erau la echipa naţională.

La petrecerea finalului de sezon, după meciul din Cupa României, Laurenţiu Reghecampf şi-a luat la revedere de la jucători, chiar de la microfonul localului unde avea loc petrecerea, acum noul antrenor al Stelei a fost prezentat în acelaşi mod.

În jurul orei 2 noaptea, Marius Ianuli a făcut anunţul care-i interesa pe jucătorii campioanei: "Băieţi, Steaua are antrenor! Costel Gâlcă va fi principal"

Chiar dacă Tătăruşanu nu mai este portarul Stelei, acesta a aplaudat alături de restul jucătorilor imediat după ce Mache a făcut anunţul.

Costel Gâlcă a mers chiar în această dimineaţă la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa alături de Marius Ianuli, iar după o discuţie de 2 ore şi jumătate cu patronul Gigi Becali, acesta s-a înţeles şi a bătut palma pentru preluarea echipei. Reunirea lotului va avea loc tot pe 13 iunie, aşa cum stabilise Laurenţiu Reghecampf.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (2)
solomon_i
solomon_i  •  02 Iunie 2014, 19:45

Deci sarbatorim si la veniri...nu numai la despartiri...!

kikipulescu
kikipulescu  •  02 Iunie 2014, 17:59

"Chiar dacă Tătăruşanu nu mai este portarul Stelei, acesta a aplaudat alături de restul jucătorilor imediat după ce Mache a făcut anunţul". Asta e antologica... :))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează