FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Steaua a anunţat oficial că nu a terminat campania de achiziţii: "Zilele acestea se rezolvă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 29 august 2014 18:56

Team-managerul Stelei, Marius Ianuli, a anunţat că echipa din Ghencea nu a încheiat campania de achiziţii, iar în zilele următoare vor mai sosi cîţiva jucători. 

"În momentul de faţă nu se pune problema să vină Bokila. Domnul Argăseală a ţinut legătura cu jucătorul şi cu reprezentantul lui. Urma să se discute transferul după meciul cu Ludogorets.

Domnul Argăseală a zis că va mai încerca să discute. Suma este cam mare, nu că nu ne-am permite, dar este prea mare la nivelul Ligii 1. Ei nu vor să îl împrumute, vom vedea ce va mai fi. Este posibil să se fi răzgîndit.

Sînt şanse să mai vină şi alţi fotbalişti, vorbim cu 2-3 jucători. În aceste zile trebuie să mai aducem ceva, vom aduce pe posturile pe care are nevoie Gâlcă", a spus Marius Ianuli la DigiSport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (93)
redarrow
redarrow  •  30 August 2014, 11:56

nu va mai luati de dinamo. ei sunt o echipa atipica. istoria lor e bazata pe anti performantele celorlalti, pe infrangeri si pe rebranding. momentele lor de glorie sunt finala pierduta de steaua in 89, meciul cu Boro, cu ludogorets. incendierea stadionului. asta e istoria lor, momentele lor de mandrie. din pacate realizate de altii

tbonee
tbonee  •  30 August 2014, 07:26
Postat de unico_biancorossi pe 30 August 2014, 00:50

foarte bine, daca nu poti elimina niste bulgari, e clar ca nu ai cine stie ce echipa..)

vezi ca bulgarii aia erau de fapt brazilieni majoritatea + Moti, si doar ghinionul a facut sa pierdem calificarea, am avut penalty ratat in tur, am avut ocazie Keseru in min 6 in retur cu poarta goala dupa actiunea lui Sanmartean, am avut BARA la Szukala, a avut Sanmartean singur cu portarul si in tur si Chipciu singur cu portarul lateral dreapta, deci puteam sa ne calificam lejer, ei nu au avut ocazii asa mari, doar lovitura libera scoasa lejer de Arlauskis

tb73
tb73  •  30 August 2014, 07:03
Postat de tb73 pe 30 August 2014, 07:01

Intrebarii pentru postacii jigodii pe care nu i-au luat inca hingherii: MAI TINETI MINTE CAND ATI JUCAT ULTIMA OARA IN EUROPA, POTAILOR????

AM INTELES CA ESTE O PROPUNERE LA dimano, PENTRU FIECARE 10 ANI CAND NU AU JUCAT IN EUROPA SA LI SE PUNA O STELUTA PE TRICOU, SA AIBA SI EI CU CE SE LAUDA !!!! MOMENTAN AU UNA, DAR IN CURAND O VOR LUA SI PE A DOUA (ASTA BINEINTELES DACA NU SE DESFIINTEAZA INTRE TIMP :D) ...

Vezi toate comentariile (93)
Comentează