INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Un român lîngă Ronaldinho şi Eto'o în Turcia! Preşedintele clubului a făcut marele anunţ

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2015 20:03

Preşedintele lui Antalyaspor, Gultekin Gencer, a anunţat că echipa pe care o conduce nu se opreşte la transferul lui Samuel Eto'o.

După atacantul camerunez, oficialul turc susţine că achiziţiile de marcă vor continua.

"Fratele lui Ronaldinho e la Istanbul. Ne vedem cu el în aceste zile. Vor mai fi surprize. Vine şi un star român. Veţi vedea. De fapt vor fi chiar două surprize!

Vine şi portarul Algeriei, cel mai bun de la ultimul campionat mondial", a zis acesta în presa turcă. Rais M'Bolhi este goalkeeperul despre care vorbeşte acesta. Portarul evoluează la Philadelphia Union şi a avut evoluţii încîntătoare la CM 2014.

Despre român, Gultekin nu a oferit mai multe detalii. În urmă cu 3 zile presa din Turcia scria despre Andrei Prepeliţă, însă acesta a semnat cu Ludogoreţ.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat
Campionate
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (15)
1059109910783295
Luci Luci  •  28 Iunie 2015, 13:03

Adrian Mutu

para.para
para.para  •  28 Iunie 2015, 08:37

Surpriza e ca nu e vorba de nici un romanache. Ascultati ce va zic eu. Peste cateva zile, tot din lipsa de sport, gesepeul o sa dea alt articol in care o sa bage ca nu s-a mai transferat nici un roman si gata, s-a dres dezinformarea.

red77
red77  •  27 Iunie 2015, 22:37

e dodel superstar ! si ia gheorghe pe el 10 milioane dar in moneda nationala din botswana

Vezi toate comentariile (15)
Comentează