FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Un fost jucător al lui Dinamo, înlocuitorul lui Dinu Gheorghe în conducerea "cîinilor"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2015 19:01

Dinu Gheorghe s-a despărțit azi de Dinamo după doar 4 luni ca manager general. Acesta nu mai făcea parte din proiectul Dinamo și nu mai era pe aceeași lungime de undă cu patronul Negoiță și antrenorul Rednic.

Vlad Munteanu va fi noul manager al "cîinilor". Fost jucător în Ștefan cel Mare, acesta ar putea aduce în staff un alt ex-dinamovist, Cristi Munteanu.

Vlad Munteanu a fost manager la U Cluj în perioada noiembrie 2013 - mai 2015. Acesta și-a schimbat deja poza de la profilul de WhatsApp cu una în tricoul "cîinilor" (foto jos), cu un citat motivațional ca status: "Clear eyes, full hearts, can't lose", împrumutat din serialul american Friday Night Lights.

20150820090923

Fostul mijlocaș, 34 de ani, a cîștigat cu Dinamo titlul în 2002 și 2004, trei Cupe în 2001, 2003 și 2004 și Supercupa României în 2005.

"Prefer să lucrez cu tinerii străini decît cu români. Ai noştri au gărgăuni în cap. La fotbal s-a pierdut spiritul de echipă, din cazua banilor, a media şi a pedagogilor. Şi părinţii au partea lor de vină pentru că tinerii neglijează şcoala şi se gîndesc cum să se umple de bani. O să ajungem să avem fotbalişti needucaţi, introvertiţi şi care nu ştiu să dea un interviu" Vlad Munteanu pentru GSP, într-un interviu din luna februarie

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
Campionate
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
Doi fotbaliști de la FCSB, aleși în echipa primei etape a grupei Europa League
Europa League
Doi fotbaliști de la FCSB, aleși în echipa primei etape a grupei Europa League
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”
Stiri extrasport
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (22)
835304993219784
Dan Daniel  •  21 August 2015, 20:06

La 34 de ani sa iti dai parerea in fata lui Rednic???Absurd lucru...

redbuldog
redbuldog  •  21 August 2015, 10:24

Eu zic ca e o decizie inteleapta...!V.o.m.a chiar nu mai putea aduce un plus de valoare la echipa,iar Strambul e mult prea orgolios ca sa primeasca ,,ajutoare'' umanitare de la el,aici e nevoie de spirit tanar,care sa ajute clubul,cu pasiune si dorinta,chiar in contextul financiar mediocru,in care ne ,,scalda''NeaGoita!

duta_dd
duta_dd  •  21 August 2015, 07:18

in sfarsit negoita a reusit! - si-a pierdut complet orice urma de sprijin, de incredere, de compasiune, dein partea mea si cred a multora care inca mai aveau tupeul sa creada ca vom reusi la un moment dat... negoita in realitate esti tot o butelie fasaita!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează