FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE DE BLAT

FRF a redeschis cazul FC Brașov - Gaz Metan! Alte două echipe sînt acuzate de blat » Ce sumă s-ar fi plătit pentru a cumpăra un meci

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2015 16:23

În ultima etapă a sezonului, Gaz Metan și FC Brașov au terminat la egalitate, scor 0-0, iar medieșenii au retrogradat în Liga a II-a, în locul Concordiei.

Meciul dintre Mediaș și Brașov a fost suspectat de blat, iar FRF a deschis o anchetă. Ulterior, Federația a trimis cazul la DNA, dar Comisia de Disciplină și Etică a redeschis ieri, cazul FC Brașov - Gaz Metan Mediaș, scor 0-0.

Acum, cei din FRF suspectează de blat încă două formații, Chiajna și Petrolul, potrivit sportnews.ro.

Concordia a cîștigat meciul cu Petrolul, 3-2, și au rămas în Liga 1. Potrivit informațiilor, ilfovenii au plătit 200.000 de euro pentru că ploieștenii să piardă meciul.

În plus, la una dintre audieri, Răzvan Pleșca, portarul celor la Gaz Metan, ar fi fost informat că procurorii au indicii că ilfovenii au plătit 200.000 de euro pentru victoria cu Petrolul, iar banii ar fi ajuns înainte de jocul direct.

Decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ianis Hagi ar fi acceptat să plece de la Rangers! A pus o singură condiție
Stranieri
Ianis Hagi ar fi acceptat să plece de la Rangers! A pus o singură condiție
„Nu mă pot abține” » Alimentul „interzis” pe care-l savurează Iuliana Pepene: „N-aș renunța niciodată la el”
Fitness
„Nu mă pot abține” » Alimentul „interzis” pe care-l savurează Iuliana Pepene: „N-aș renunța niciodată la el”
Gigi Becali exultă: „Am luat 2,5 milioane de euro, România a crescut economic, e tare!”
Europa League
Gigi Becali exultă: „Am luat 2,5 milioane de euro, România a crescut economic, e tare!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (18)
vladutz13
vladutz13  •  27 August 2015, 21:31
Postat de adriann_ pe 27 August 2015, 18:07

Mai uita-te odata pe clasamentul ala inainte sa vorbesti prostii. Alora de la Chiajna nu le pasa daca bate Brasovul cata vreme ei nu pierdeau cu Petrolul. Brasovenii au jucat la egal pentru siguranta, daca ieseau la atac riscau sa ia gol si sa piarda banii =)) Ma rog, nu poti sa fii fan Becali/FCSB daca poti aduna 2+2 asa ca discutia cu tine oricum n-are sens.

Ok, dar de unde stiau cei de la Brasov ca Petrolul nu o sa bata??? Nu, ai dreptate, banii au venit ca sa joace pe bune, sa incurce pe Medias. Dar rezultatul care a fost pana la urma??? ca Brasovul nu a jucat pe bune la victorie, au conservat rezultatul..... deci in final, in loc sa joace la victorie, au facut-o la egal..... -2 puncte pentru echipa. Se poate interpreta si chiar asa trebuie facut, ca si-au sabotat propria echipa.

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  27 August 2015, 18:57

fCSB-viitorul ..blat

968728209845723
Rusu Viorel  •  27 August 2015, 18:55

daca mai vor blaturi ,iata.... astra - gaz metan ///pandurii- gaz metan etc, pe unde a umblat piticu numai asta a facut.si tot el tipa

Vezi toate comentariile (18)
Comentează