Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 10:34
Vicecampioana îşi dispută partidele de acasă pe o arenă ridicată în urmă cu 8 ani, la cîteva minute de mers pe jos de stadionul "Ladislau Boloni", lăsat în paragină de municipalitate.
BILE ALBE
1. Din orice loc de pe arenă, vizibilitatea este foarte bună. Spectatorii sînt aproape de teren, în stilul stadioanelor din Anglia.
2. Cei care îşi achiziţionează bilet la tribuna oficială beneficiază de condiţii speciale. Există o zonă închisă dotată cu aer condiţionat, dar şi produse de catering.
3. Unic pentru o arenă din L1, la tribuna I, dar şi la "oficială" sînt montate mai multe televizoare care transmit meciul, iar spectatorii din zonă pot vedea reluările fazelor controversate.
4. Există rampe destinate persoanelor cu dizabilităţi şi de fiecare dată e prezent un steward ce acordă ajutor celor care vin în cărucior la meciuri.
BILE NEGRE
1. Marea problemă pentru spectatori este accesul pe stadion. Aceştia trebuie să treacă o cale ferată pentru a putea ajunge lîngă arenă! În plus, intrarea în tribune se face foarte, foarte greu întrucît sînt puține porți.
2. Chioşcurile de unde spectatorii îşi pot cumpăra de mîncare sînt rare, iar produsele sînt limitate. De cele mai multe ori la pauză nu se mai găseşte nimic.
3. Nu există foarte multe toalete, iar la cele 4-5 "ecologice" se formează de obicei cozi imense.
4. Au fost situaţii cînd nu s-a făcut curăţenie la finalul unor partide, iar cojile de seminţe şi alte resturi au rămas acolo pînă la întîlnirea următoare.
Alte subiecte exclusiv print de azi:
»Interviu exclusiv cu Paul Anton: "Să dai totul, ca și cînd mîine n-ar mai fi fotbal" + detalii inedite despre mijlocaș
»Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!
»Dezvăluiri despre situația tristă a lui Gerd Muller, afectat de Alzheimer
Imagini ȘOCANTE cu Pep Guardiola însângerat după egalul cu Feyenoord! Ce s-a întâmplat