FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nicușor Stanciu a răspuns ofertelor venite pe numele său » Ce zice despre cearta cu Hamroun

Articol de - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 20:23

Golgeterul din sezonul de toamnă al Stelei vrea să continue sub comanda lui Reghe. Nicuşor Stanciu nu e interesat de vreun transfer în străinătate, cel puţin momentan.

Mijlocaşul ofensiv al campioanei consideră că echipa sa este cea mai puternică din Liga 1, apreciind transferurile făcute în mercato de iarnă.

"Vreau să rămîn la Steaua să mă lupt pentru titlu şi pentru a ajunge în Champions League. Nu ştiu dacă există vreo ofertă pentru mine, nici nu mă interesează.

Nu simţim presiune, sîntem obişnuiţi cu trofeele. Important este să ne pregătim bine ca să fim în formă de la prima etapă. Sîntem mai puternici, campania de transferuri a fost foarte bună, vom fi şi mai buni în primăvară.

Pentru început trebuie să intrăm în play-off cu o diferenţă de puncte cît mai mică de locul 1, ca să ne ajute în lupta pentru cîştigarea titlului. E uşor să joci alături de fotbalişti importanţi, de calitate, precum Marica sau Bawab.

Nici eu n-au nevoie de acomodare cu echipă, nici noi cu ei. S-au integrat, deja, foarte bine. Nu ţintesc titlul de golgeter al campionatului. Sper ca unul dintre atacanţii noştri să se lupte pentru acest trofeu", a zis  Nicușor Stanciu. 

"N-am avut nici o ceartă cu Hamroun în timpul amicalului cu Ujpest, doar am discutat amîndoi despre o fază şi atît. Nimic mai mult. Nu există conflicte sau concurenţă între noi"
Nicuşor Stanciu (Detalii AICI)

"Nicuşor Stanciu ar fi bine să aibă un sezon de primăvară excelent la Steaua, să cîştige trofee, să meargă şi să joace la Euro, apoi să ajungă cu Steaua în grupele Champions League, iar, după 6 luni acolo, va avea oferte foarte bune în străinătate" 
Laurenţiu Reghecampf

"Stanciu e foarte important pentru noi, va creşte mult în perioada imediat următoare" 
Laurenţiu Reghecampf

10 goluri şi 4 assist-uri are Stanciu pentru Steaua în 25 de meciuri jucate în toamnă

2,5 milioane de euroeste cota ardeleanului conform transfermarkt.de

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin
Handbal
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (3)
hanmocar
hanmocar  •  28 Ianuarie 2016, 01:17

Campionii !!!

grandetorito
grandetorito  •  27 Ianuarie 2016, 21:31

I-auzi comparatie.... Budescu, o scula fotbalist, este cotat pe transfermarkt la 3 milioane si a primit oferta concreta 1.5-1.7 milioane. Nicu Stanciu, cotat pe acelasi site la 2.5 mil, are oferta concreta de 3 milioane. Primul negociaza la sange in Qatar si China, celalalt se pregateste intens si nici nu se gandeste la plecare... vrea titlul cu Steaua! Asta inseamna sa fii mafiot! (nu toparlan de Urziceni) Respect Stanciule!

nebraska
nebraska  •  27 Ianuarie 2016, 21:20

"N-am avut nici o ceartă cu Hamroun în timpul amicalului cu Ujpest, doar am discutat amîndoi despre nemurirea sufletului si alte concepte filozofice si existentiale atît. Nimic mai mult. Nu există conflicte sau concurenţă între noi"

Vezi toate comentariile (3)
Comentează