FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA

Gigi Becali face un anunț sumbru după un sezon dezamăgitor pentru Steaua: "Insolvența și falimentul! Credeți că glumesc?"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2016 00:09

Gigi Becali e dezamăgit după 2-2 cu Dinamo, partidă la finalul căreia echipa din Ștefan cel Mare s-a calificat în finala Cupei României. În tur a fost 0-0. 

"Noi nu suntem încă o echipă mare. Nu o spun la supărare. Dar așa este. O echipă mare știe să țină de minge când e în avantaj. Se distrează și pasează când conduce. Nu vreau să zic de arbitraj nimic. Dar domnul Balaj nu a dat nimic la vreo 3 faulturi la Adi Popa. El vrea să se dea mai mare decât e.

Are o dușmănie pe Steaua de ani și ani. Treaba lui. Dacă sunt faulturi clare, păi, dă-le! De ce nu le vezi pe astea. Bourceanu nu trebuia să facă ce a făcut, mai ales că e un jucător cu experiență. Nu mai e diferența de valoare între Steaua și Dinamo.

Plus că au un al 12-lea jucător, pe Rednic, care a luat niște jucători de nu știu unde și i-a pus și joacă bine. Acum cumpăr ca să și vând. Am investit și uite în cine, Stanciu, Varela, Momcilovici, Enache, toți îmi plac și voi lua bani pe ei. Nu sunt pierduți banii ăștia.

Depinde de foarte mulți factori dacă vom vinde jucători. Fără Liga Campionilor sau Europa League nu vom mai avea decât două variante: insolvența și falimentul. Credeți că glumesc? Păi, ce, ne batem joc de bani? Oamenii se distrează la fotbal, dar eu sunt singurul nebun și prost care dă bani.

Dacă eu mă las și renunț la fotbal, nu va mai fi fotbal în România, doar ca pe vremuri. Campioana o să mai joace în Europa, atât. Eu am ținut flacăra fotbalul românesc", a zis Gigi Becali la televiziunea sportro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (118)
10202925648180625
Eugen Qy  •  22 Aprilie 2016, 02:48
Postat de ronnie78 pe 21 Aprilie 2016, 08:35

Asa se intampla in Ro, cum are cineva succes trebuie sa-i dam in cap...Becali asa *** cum este catalogat de toti haterii, a bagat bani in Steaua si cu ce s-a ales?!? Armata il saboteaza la greu, suporterii sunt cumparati sa nu mai vina la meciuri sa sustina echipa, presa il zgandare non-stop, dinamovistii, rapidistii si alti looseri manzesc la fiecare esec, etc. Eu in locul lui as pleca din fotbal! Pe bune!

Prietene, te rog sa imi spui CINE cumpara suporteri stelisti, ca eu deabia astept, ca am mare, URIASA, nevoie de bani !!! DAR, mai cu seama, nu il suport pe Behehecalu' ! EL e cae care face RAU STELEI, ca nu il duce mintea. Nu stie decat *** ! TOATE AFACERILE LUI SUNT FALIMENTARE. Echipa s-a autofinantat de cativa ani incoace, desi oieru' i-a tocat banii din conturi !!! Cat a fost in puscarie STEAUA a fost STEAUA, iar acum, de cand s-a eliberat, a devenit FCSB, suporterii sunt imprastiati, el face doar dupa cum il taie capul si il taie doar la rau, adversarii si arbitrii, nu mai au decat sila, de o echipa condusa de doi fosti detinuti, unul sus in tribuna si unul pe bamca. Prodneubertreghensburgblat adica antrenorul de pe banca al stelistilor, acum vede si el CE SE INTAMPLA cand sabotezi fotbalul ! Cum i-a sabotat el pe Galca si Radoi, bagand strambe la echipa, asa il saboteaza bulgarii subventionand Astra si Dinamo !!! si cine stie cati bani o fi primit si Varela sa joace meciurile cheie asa slab !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  21 Aprilie 2016, 13:37

De observat ca atunci cand a fost Gigi in puscarie echipa a castigat 3 campionate si a facut o gramada de bani. De cand a revenit el in prim plan, lucrurile scartaie serios. O fi o coincidenta?! Oricum, vaicareala lui de-acum nu prea impresioneaza.

1680389718896138
Mihail-mircea Spanu  •  21 Aprilie 2016, 10:06

Baciule, sper sa nu glumesti! In rest poti sa bati campii cat rabda presa!

Vezi toate comentariile (118)
Comentează