FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ilie Năstase confirmă informațiile Gazetei Sporturilor: "Hagi pleacă în Turcia!"

Articol de - Publicat marti, 26 aprilie 2016 00:00

Ilie Năstase confirmă informațiile Gazetei Sporturilor dezvăluite în urmă cu o săptămână.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Gică Hagi, Ilie Năstase, a vorbit ieri despre o eventuală plecare a "Regelui" din fotbalul românesc cu misiunea de a prelua o echipă de top din Europa. Chiar dacă Hagi a declarat că momentan nu știe ce va face din vară, Năstase e convins că antrenorul Viitorului și-a ales destinația.

"Eu vorbesc cu Hagi foarte des și știu că dorința lui e să ajungă în Turcia. Acum, dacă s-a schimbat asta nu mai ştiu. Dar el ar fi foarte bun în Turcia, pentru că a stat acolo. Turcii îl iubesc! Mulți de acolo îl iubesc mai mult decât unii dintre românii de aici, de la noi. Am fost cu el pe stradă, e incredibil!", a spus Năstase.

Mai mult, sursele GSP au dezvăluit pentru ziar: "Șefii Galatei au venit de mai multe ori în România. Sunt șanse mari ca Hagi să preia pentru a treia oară echipa!".

Năstase a mai povestit un episod amuzant care-l are în prim-plan pe Hagi: "Am fost cu el la o fabrică de mașini, nu spun numele, prin Germania și s-a oprit producția vreo jumătate de oră! Ne-au luat ăia, au zis să fugim de acolo, că pierd nu știu câte mașini. Toată lumea se ducea la Hagi! Pe mine nici nu mă băgau în seamă! Hagi e extrem de iubit peste tot și, dacă pleacă din România, lasă o investiție mare pe care a făcut-o la Constanța și care trebuia să fie făcută de Federația Română de Fotbal! Hagi trebuia ajutat, nu să-și riște banii lui într-un asemenea proiect".

Academia a trimis un comunicat

Imediat după înfrângerea cu Steaua, 3-0, oficialii Academiei "Hagi" au dat un comunicat de presă în ceea ce-l privește pe antrenorul-patron:

"Gheorghe Hagi nu şi-a dat niciodată demisia de pe banca tehnică a Viitorului. Este în continuare managerul tehnic al echipei FC Viitorul, pregăteşte zi de zi echipa şi va duce la bun sfârşit un sezon ce va fi încununat cu prima participare din istorie în cupele europene a unei echipe constănţene de fotbal. Aşa cum a procedat şi în precedentele două partide, în ultimele două etape ale Ligii I, Gheorghe Hagi nu va lua loc pe banca tehnică şi va privi meciurile echipei sale din tribună".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Metalogobus face scor
Liga 2
Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Metalogobus face scor

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează