FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - PAOK SALONIC 4-3

FOTO 7 PLUS! Steaua a câștigat și ultimul meci din Olanda, 4-3 cu PAOK Salonic! Superbilanț în această vară

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2016 00:00

Casele de pariuri ar fi dat faliment dacă suporterii ar fi avut inspiraţia să parieze că în prima repriză se marchează şapte goluri, cota pentru o astfel de predicţie fiind 200

După un egal şi patru victorii, fără gol primit, vicecampioana României a dat ieri piept cu PAOK şi n-a rezistat mai mult de două minute fără să fie surprinsă. Lovitură liberă de la 20 de metri, fundaşii centrali ai Stelei n-au ţinut omul aşa cum trebuia, iar Koulouris a pus "capul" din 5 metri fără nicio şansă pentru Cojocaru. Dar era doar începutul unei serii cu greşeli în lanţ.

Gafe, gafe şi iar gafe

Hamroun (7) a ridiculizat doi adversari, dar şutul slab al său a rămas fără rezultat, iar Stanciu (8) şi-a încercat şi el norocul, şut periculos din lovitură liberă puţin pe lângă poartă. Vicecampioana s-a făcut şi de râs în mai multe rânduri, când Enache, Toşca şi Cojocaru au avut evoluţii dezamăgitoare. Enache a făcut avioane pe dreapta, Alin a scăpat mingea de sub control, iar Cojocaru a dat pasa la adversar care a marcat fără să stea pe gânduri. Chiar şi oficialii stelişti au postat pe pagina de Facebook "o repriză presărată cu greşeli copilăreşti din partea jucătorilor noştri".

Goluri la foc automat

Reghe s-a ridicat de pe bancă, a gesticulat şi a ţipat mult către elevii săi. Enache a fost primul care şi-a mai spălat din păcate în minutul 22 când a pus "capul" perfect la o centrare venită de la Hamroun. Şi cum în fotbal ocaziile se răzbună, a venit rândul grecilor să fie surprinşi de stelişti.

Stanciu şi-a demonstrat calităţile de decar, a driblat doi adversari (37), a pătruns perfect pe partea stângă, iar şutul său s-a dus perfect la colţul lung. La doar un minut, acelaşi Stanciu a tras în forţă de la 20 de metri, portarul grecilor a respins greu, iar Tudorie aflat în apropiere a pus "capul" pentru 3-3. Acelaşi Alex, pe care patronul Stelei vrea 100 de milioane de euro în doi ani, a mai punctat o dată. Şut pe jos în dreapta portarului, după pasa lui Hamroun.

N-au mai forţat

După pauză jocul n-a mai fost deloc spectaculos, jurnaliştii eleni glumind pe seama lipsei patronului Stelei, Gigi Becali, "care ar fi făcut un show incredibil dacă vedea că ai lui au luat trei goluri şi jucătorii au fost penibili". Hamroun a încercat şi el să înscrie (51), şut de la 20 de metri, dar peste poartă, în rest grecii au avut posesia, au dominat şi au avut ocaziile cele mai importante.

Steliştii n-au mai forţat, s-au retras în apărare, iar acum se pregătesc deja pentru meciul din Cupa Ligii cu Chiajna. Cele două stagii de pregătire pentru Steaua se încheie fără înfrângere, cu cinci victorii şi un egal.

STEAUA - PAOK (Grecia, I) 4-3

Au marcat: Enache (23), N. Stanciu (37), Tudorie (38, 45) / Koulouris (3), Jairo (29), Rodrigues (31)

Steaua: Cojocaru (Fl. Niţă, 28) - Enache, Tamaş, Toşca - Momcilovici - Muniru (Aganovici, 46), Pintilii (Achim, 38) - Ad. Popa (Chipciu, 46), N. Stanciu (Vâlceanu, 79), Hamroun (Ov. Popescu, 79) - Tudorie (Golubovici, 46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Probleme pentru Cojocaru şi Pintilii

După o evoluţie dezamăgitoare, Valentin Cojocaru a fost schimbat după ce-a primit al doilea gol de la PAOK, acesta acuzând probleme la piciorul stâng. Imediat după ce-a ajuns pe bancă i s-a aplicat o pungă mare de gheaţă pe genunchi. Şi Mihai Pintilii a părăsit terenul şi tot accidentat, în minutul 35. Jucătorul a fost lovit la spate de un adversar, iar căpitanul Stelei în partida de ieri a intrat imediat pe mâna staff-ului medical. După câteva minute de consultaţii la marginea terenului, medicii au decis ca acesta să nu mai continue şi să plece direct la vestiare.

Va fi Tudorie atacantul Stelei?

Cu cinci goluri marcate în stagiul din Olanda, unul cu NEC Nijmegen, două cu Charleroi şi încă două aseară cu PAOK, Alexandru Tudorie nu e sigur că va fi titularul vicecampioanei din atac. "Nu cred... Deocamdată, pentru primul meci nu sunt obligat să folosesc un jucător de 21 de ani... Vom vedea ce se va întâmpla cu această regulă şi dacă Tudorie va fi sau nu titular pe viitor. Aşteptăm să începem campionatul şi vom vedea. E clar că trebuie făcute mai multe schimbări, dar avem timp", a precizat Reghe. Acesta va trebuie să înceapă meciurile din Liga 1 fie cu Cojocaru, fie cu Tudorie, asta în cazul în care nu apelează la juniorii clubului.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Superliga
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (5)
radumatei
radumatei  •  14 Iulie 2016, 14:22

Stati linistiti, casele de pariuri nu dau faliment. Dar se imbogateste cine trebuie. Sapte goluri in prima repriza, zero goluri in a doua. Asta inseamna un singur lucru: BLAT.

juliusmad
juliusmad  •  14 Iulie 2016, 10:10
Postat de sexilian pe 14 Iulie 2016, 09:30

indiferent de liga in care joaca RAPID e unic ***

e unic rapidul 2006 sau ala inainte de copos?

sexilian
sexilian  •  14 Iulie 2016, 09:30
Postat de juliusmad pe 14 Iulie 2016, 09:24

:)))) nu vad decat stelute. Steaua, Steaua, Steaua. rapid exista?

indiferent de liga in care joaca RAPID e unic ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează