FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

Concluziile lui Daum după 0-3 cu Polonia: "Arată-mi un antrenor care se așteaptă la asta!" Ce spune despre calificare + mesaj către suporteri: "Nu știu ce e în capul lor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2016 23:53

Selecționerul Christoph Daum a vorbit despre înfrângerea cu Polonia, 0-3, și despre șansele de calificare la CM 2018.

"Trebuia să avem o circulație mai bună a balonului, să ne creăm mai multe șanse de gol. Polonia a fost foarte bună azi. A fost foarte bine organizată în teren. Nu ne-a lăsat să ne facem jocul. Nu am putut să ne folosim pasele. Nu am arătat ce știm.

Arată-mi un antrenor care se așteaptă să piardă un meci la un asemenea scor. Am vrut să câștigăm, dar am pierdut în fața unei echipe care a marcat foarte repede și poate foarte ușor. Au avut multe ocazii și puteau marca mai mult.

Nu am început prima repriză la fel ca prima. După pauză am făcut două schimbări, dar nu am avut ocazii. Trebuie să avem ocazii ca să marcăm.

Trebuie să fim realiști. Trebuie să încercăm să terminăm pe locul 2. Au fost multe rezultate suprinzătoare. Este sigur că nu vom renunța.

Erau mulți jucători la primul gol al Poloniei și nu ar fi corect să numesc un vinovat. Am pierdut mingea la mijloc, iar polonezul s-a dus singur și a marcat.

Sunt optimist pentru meciurile viitoare. Cred în potențialul jucătorilor români. Nu știu ce au unii fani în cap. Nu știu ce vor să facă. Poate este ceva politic sau nu știu. Știu că sunt probleme în toată Europa, nu doar la noi", a spus Daum la TVR 1.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Meciuri Golaveraj Puncte
1. Polonia 4 9-5 10
2. Muntenegru 4 9-4 7
3. Danemarca 4 7-5 6
4. România 4 6-4 5
5. Armenia 4 4-10 3
6. Kazahstan 4 2-7 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”
Campionate
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”
Politică sau fotbal? Gigi Becali face un pas strategic: „Gata, dau FCSB, la revedere!”
Superliga
Politică sau fotbal? Gigi Becali face un pas strategic: „Gata, dau FCSB, la revedere!”
Andrei Rațiu a intrat direct pe lista unui colos din Europa! » Marca anunță: „Vallecano ar încasa 10 milioane de euro la transfer”
Stranieri
Andrei Rațiu a intrat direct pe lista unui colos din Europa! » Marca anunță: „Vallecano ar încasa 10 milioane de euro la transfer”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (17)
425731240965213
Viorel Chirca  •  12 Noiembrie 2016, 10:43

Domnule Daum din partea mea aveti tot respectul ...dar....oricum astia va schimba si pe dumneavoastra si pe Burleanu asa ca faceti un bine fotbalului romanesc......chiar daca pierdem cu khazahstan-ul si cu Armenia ....bagati toti tinerii promitatori...pe copilul de la arsenal, pe puscas, pe vatajelu....oricum calificarea e compromisa, oricum se arunca cu noroi in numele dumneavoastra, oricum astia il zboara pe Burleanu si pe dumneavoastra dupa.....macar lasati un bine in urma si va garantez ca o sa fie in tara asta cativa oameni care va vor respecta mult timp dupa ce plecati din tara

steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Noiembrie 2016, 09:28
Postat de sprinjeanul pe 12 Noiembrie 2016, 07:27

nu mai iese mm stoica cu declaratii,de genul:tatarusanu ii de la steaua,marin,tatal lui a fost stelist,chiriches a fost la steaua etc.din cauza asta merge prost nationala ca-s toti stelisti,mai precis de la echipa fcsb care n-a mai batut pe nimeni in europa de ceva vreme!

Eu am auzit ca si Grigorie are un vecin care tinea cu Steaua inainte de 1989. Deci, si Grigorie (capitanul Romaniei, cel mai bun de pe teren si mandria complexatiolor ca tine) e stelist.

torque07
torque07  •  12 Noiembrie 2016, 09:27
Postat de tihi pe 12 Noiembrie 2016, 09:08

Concluzile mele: Daum trebuie demis si trimis acasa!!! Trebuie alcatuita o noua echipa nationala,pregatita pentru viitor! Aceasta calificare este deja ratata...faceti fotbal si nu matematica!!!

:)))))) tu nu te-ai saturat? Iar demisia? de 20 de ani atat aveti in capul vostru micut..schimbam antrenorul...si rezolvi fix pùL4. Nationala noua cu cine? Nici Albania nu are o aree de selectie asa redusa ca a romaniei. Sectorul juvenil este sub zero. Liga 1 este undeva la nivelul campionatului bulgar sau a moldovei..sunt altele in p*** mea la care ar trebui sa va ganditi nu repede la doua infrangeri schimbam antrenorul ca la p-rosti. Asa v-a invatat behaitorul de la palat...i-l dam afara aducem altu CA LA PROSTI! De atata timp tot schimbam antrenori si nu se schimba nimic. si iar demisia? da hai sa vedem unde-i buba si sa cerem ceva care sa ridice fotbalul..nu iar demisia.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează