INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Mkhitaryan părăsește banca de rezerve, pentru a fi omul meciului! Mourinho a spus ce își dorește de la jucătorul de 30 milioane de lire

Articol de Catalin Dumitrescu - Publicat joi, 01 decembrie 2016 15:31

Mkhitaryan a fost omul meciului în partida disputată aseară de Manchester United, 4-1 cu West Ham în Cupa Ligii, oferind două assist-uri la golurile diavolilor. La unul din ele, l-a servit cu călcâiul pe Zlatan Ibrahimovici.

Jose Mourinho, care a fost suspendat, urmărind meciul din biroul său de pe Old Traford, a vorbit despre evoluția armeanului:

Știm motivul pentru care l-am cumpărat, așteptam să devină ce ne dorim și acest lucru e pe cale să se întâmple! A jucat împotriva unei echipe de Premier League, cu calități de Premier League.

Ceea ce am văzut arată clar evoluția sa fotbalistică. Împotriva lui Feyenoord ne-am fi putut gândi că este un alt fel de fotbalist, dar astăzi am văzut că poate performa în Premier League. Iar acest lucru nu poate decât să mă bucure!”, a declarat managerul portughez al lui United.

Întrebat ce crede despre jocul lui, Mkhitaryan a declarat că este mult mai bucuros de faptul că echipa a câștigat.

În meciul cu West Ham, jucătorul armean a contabilizat două assist-uri, șapte pase filtrante, și o acuratețe a transmiterii balonului de 94%. din cele 46 de pase. El s-a aflat pe banca de rezerve pentru mai multe meciuri datorită evoluției slabe din partida cu Manchester City.

Mkhitaryan, 27 de ani, a ajuns la United în 2015, după ce a trecut pe la Pyunik Erevan, Metalurg Donețk, Șahtior Donețk, Borussia Dormund. Salariul său pe Old Traford este estimat la 4,5 milioane euro pe an.

Jucătorul a bifat 61 de selecții pentru naționala Armeniei.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează