FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL CFR Cluj a anunțat transferul! Petrescu a adus un golgeter

Dan Petrescu // FOTO: Imago
Dan Petrescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2022 11:07 / Actualizat sambata, 18 iunie 2022 11:26

CFR Cluj este de neoprit în perioada de transferuri. Jefte Betancor a fost prezentat oficial.

După ce Gazeta Sporturilor a anunțat vineri că între CFR Cluj și Farul există un acord pentru transferul atacantului spaniol de 28 de ani, clubul din Gruia l-a prezentat azi pe Jefte.

Campioană și vara: CFR Cluj transferă pe bandă rulantă și își ia și superatacant! » FCSB a rămas mult în urma ardelenilor și în mercato
MERCATO
Campioană și vara: CFR Cluj transferă pe bandă rulantă și își ia și superatacant! » FCSB a rămas mult în urma ardelenilor și în mercato

OFICIAL. CFR Cluj l-a transferat pe Jefte Betancor, de la Farul

Azi, pe pagina de Facebook, CFR l-a prezentat pe jucătorul desemnat cel mai bun fotbalist străin din România al anului 2021 în tradiționala anchetă a Gazetei Sporturilor din finalul de an. În sezonul recent încheiat, spaniolul a primit și trofeul pentru „Jucătorul lunii septembrie”.

Bun venit, Jefté Betancor! 

Cluburile CFR 1907 Cluj și Farul Constanța au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Jefté Betancor în Gruia!

Fotbalistul de 28 de ani a evoluat în sezonul precedent pentru Farul Constanța, fiind golgheterul echipei, dar și cel de-al doilea marcator al Ligii 1 cu 16 goluri înscrise în 35 de meciuri! 

Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!
 – comunicat CFR Cluj

Pentru acest transfer, CFR Cluj a plătit 250.000 de euro pentru Betancor, plus bonusuri în funcție de viitoarele performanțe ale echipei, precum calificarea în grupele unei competiții europene.

Jefte Betancor a ajuns în România în septembrie 2020, când FC Voluntari l-a adus din Austria, de la SV Ried. În vara lui 2021 a mers fără sumă de transfer la Farul, unde a impresionat: 16 goluri și două pase decisive în 36 de meciuri.

Ce transferuri a făcut CFR Cluj

JucătorPostDe unde a venitCota (transfermarkt €)
Braunfundaș dreaptaBotoșani800.000
Kolingerfundaș centralVejle500.000
Brucicifundaș stângaKoper300.000
Muharmijlocaș defensivLech Poznan600.000
Hemmershoy-Mistratimijlocaș ofensivRanders800.000
BetancoratacantFarul1.600.000
CFR Cluj a anunțat transferul! Petrescu a adus un golgeter
Jefte Betancor, prezentat la CFR Cluj

CFR Cluj poate alinia două echipe

CFR Cluj: Letica - Braun, Graovac, A. Burcă, Camora - Boateng, Bordeianu - C. Deac, Hammershoy-Mistrati, Petrila - Debeljuh
CFR Cluj: Bălgrădean - Cr. Manea, Yuri, Kolinger, Brucici - Muhar, Cvek - Sacko, Ad. Păun, Birligea - Betancor

VIDEO Valeriu Răchită, despre CFR Cluj și drumul către grupele europene: „Nu va avea probleme”

Citește și: 

Lovitură pentru campioana CFR Cluj: „Conducerea societății trebuie să obțină minimum un milion de euro pentru jucător”

Fanii lui U Cluj nu vor să audă de transferul lui Chipciu » Mesaj jignitor afișat la stadion: „Nu vrem șobolani în negru și alb”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (34)
Dobermannul
Dobermannul  •  18 Iunie 2022, 23:23

"pe parcursul sezonului FCSB a furat cel mai mult" zice GSP si atunci normal "fluierasii" lui finu Zburleanu pe final de campionat echilibreaza situatia si ce sa vezi castiga echipa lu' dom' ministru de la aparare cu doua "offsaiduri milimetrice nesanctionare ca de, arbitrii n-au subler si nici micrometru". Si uite asa se castiga in Romania campionate pe ... statistici publicate la vreme si apoi ... echilibrate.

Delia29
Delia29  •  18 Iunie 2022, 22:54

CFR Cluj a suferit in sezonul trecut, era sa piarda titlul, aveau un lot erodat. Acum e foarte greu pentru ceilalti sa-i ajunga. E diferenta mare. Probabil urmatoarele doua sezoane tot ei se vor impune.

magic4ever
magic4ever  •  18 Iunie 2022, 21:54
Postat de Dobermannul pe 18 Iunie 2022, 13:39

Deci CFR e mai tare la arbitrii. Asta spun si eu. Campionatul romanesc nu se joaca pe teren si asta se vede cand ... arbitrii nu mai sunt romani.

Traiesti intr-o lume paralela sau nu vrei sa accepti realitatea??? FCSB a fost cea mai avantajata echipa de greselile arbitrilor conform statisticilor GSP...tu probabil ai ramas in cap doar cu ultimele 2 greseli din finalul sezonului,dar pe parcursul sezonului FCSB a furat cel mai mult...la sf lunii decembrie aveau au "gresit" grav de 11 ori in favoarea lui FCSB si doar de 3 ori contra,in timp ce pentru CFR arbitrii au gresit de 4 ori in favoarea lor si de 5 ori contra lor...dar asa e in tara asta....hotii striga hotii....uite link-ul pentru toti care comentati aiurea ca este ajutata CFR si o sa vedeti ca hotii sunt cei de la FCSB! https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fcsb-cea-mai-ajutata-din-liga-1-bilant-648827.html

Vezi toate comentariile (34)
Comentează