FOTBAL  »  Superliga  »  ORDIN DE LA GIGI: “VREAU BIJUTERIA ÎN TEREN DIN PRIMUL MINUT!”

Dayro titular

Articol de - Publicat miercuri, 07 mai 2008 00:00

Columbianul pe care Becali a plătit două milioane de dolari va reveni în “11-le” de bază după 9 meciuri consecutive în care a fost rezervă.

Ultimul meci al sezonului pentru Steaua va fi, cu siguranţă, unul pe placul suporterilor Stelei. Unul dintre principalii lor favoriţi, columbianul Dayro Moreno, va începe meciul ca titular, după o lungă absenţă din prima echipă a roş-albaştrilor.

Sud-americanul a fost argintul viu al echipei de fiecare dată cînd a intrat în repriza a doua a ultimelor etape. Cu U Cluj a marcat golul de 4-0, la Craiova a punctat decisiv pentru 2-1, iar la derby-ul cu Dinamo, Steaua a început să-şi domine adversara imediat după ce Dayro a păşit pe gazon.

Titularizarea puştiului colum­bian a fost impusă de două lucruri. În primul rînd, el va trebui să suplinească absenţa lui Dică, suspendat două etape după cartonaşul roşu încasat cu Dinamo. În al doilea rînd, Gigi Becali i-a transmis lui Lăcătuş că vrea să-l vadă astăzi pe teren din primul minut, dorind să-i dea şansa lui Dayro de a face un meci bun şi, astfel, să aibă un moral bun în vederea noului sezon. Atacantul mai are contract cu Steaua pînă în vara lui 2012.

Cît toţi atacanţii Stelei la un loc

În derby-ul cu Dinamo, Dayro Moreno a jucat doar 38 de minute, dar, cu toate astea, a fost cel mai activ jucător al lui Lăcătuş şi cel care a ameninţat cel mai mult poarta lui Lobonţ.

Al doilea golgeter în 2008

Deşi a jucat puţin şi de 10 etape n-a mai fost titular, Dayro este al doilea golgeter al Stelei din retur. A marcat 3 goluri şi doar Pepe Moreno a reuşit să înscrie de mai multe ori, adică 4 goluri. Totuşi, Pepe a jucat de două ori mai multe minute decît Dayro, care a bifat doar 464 de minute.

Gigi a scăpat

Patronul Stelei a fost judecat ieri de Comisia de Disciplină a FRF, în urma declaraţiilor făcute la finalul partidei cu “U” Cluj (4-0). Comisia a decis să nu îl suspende, care a menţionat că a glumit cînd a spus că “la pauză am fost la vestiare”, finanţatorul fiind la acea oră în stare de suspendare. Dorin Goian a fost chemat ca martor, el afirmînd că Becali a stat lîngă el în lojă, fundaşul neavînd drept de joc contra Clujului.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”
Superliga
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (23)
 •  07 Mai 2008, 15:29

am tot respectul pt marius dar a gresit cind nu a inceput meciul cu dayro titular.laca suntem alaturi de tine indiferent de rezultatul de astazi. DAYROOOOO MERITA NSA JOACE TITULAR MECI DE MECI DE CE SA MAI ASTEPTAM LA DICA.

 •  07 Mai 2008, 12:30

fucking antena 1 u gay mother fuckersss

 •  07 Mai 2008, 12:25

ba andrei vochin asta e pt tine u fucking idiot i hate u, u pice of shit, gay ass comentator cre stie just to suck a facking dick

Vezi toate comentariile (23)
Comentează