INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER A FĂCUT DOAR 2-2 CU SIENA ŞI TITLUL SE DECIDE ÎN ULTIMA ETAPĂ

Amînare

Articol de GSP - Publicat luni, 12 mai 2008 00:00

Nerazzurrii mai un punct în faţa Romei şi n-au voie să calce strîmb, duminică, la Parma.

Nici Alfred Hitchcock n-ar fi putut imagina mai bine un scenariu de final pentru această stagiune în Italia. La adă­postul a trei puncte avans faţă de Roma şi a întîlnirilor directe (4-1, 1-1), Interul lui Chivu avea nevoie ieri de o victorie în faţa modestei Siena pentru a sărbători al treilea titlu consecutiv. Dar, la capătul unui meci halucinant, nerazzurrilor nu le-a ieşit decît un 2-2! Şi cum Roma a bătut acasă pe Atalanta (2-1), desemnarea noii campioane s-a amînat pentru ultima etapă, cînd Inter joacă la Parma, iar giallorossii la Catania.

Superstiţii

Deşi fanii erau pregătiţi să sărbătoarească, afişînd în tribună un banner uriaş, pe care stătea scris 1908 - 2008, aluzie la centenarul clu­bului, neraz­zu­rrii s-au temut de Si­e­na. Super­s­ti­ţi­oşi pînă la ridicol, ei au încuiat pi­sicile negre în casă, pe motiv că le aduc ghinion, ba de­spre Figo s-a scris chiar că ar fi o­morît una. Iar pre­şedintele Moratti i-a cerut şe­fului Ligii, Antonio Mataresse, să nu vină la stadion fiindcă e “piază rea”. Degeaba.

Penalty irosit

Inter a controlat meciul cap-coadă, într-adevăr, dar după fie­ca­re gol înscris a lăsat-o moale şi Sie­na, cu Codrea în teren prima repriză, i-a servit prompt replica. Finalul a fost de-a dreptul crimă şi pedeapsă. Cruz a avut golul de 3-2 în bocanc, dar a tras în Materazzi, căzut, Ma­te­razzi a obţinut uşor un penalty şi tot el l-a ratat, pentru ca apoi, Ji­menez şi Cruz să-şi bată joc de alte două ocazii mari.

Chivu în spatele porţii, Lobonţ în tribună

Neconvocat din cauza leziunii suferite la claviculă, miercuri, la 2-0 cu Lazio în semifinalele Cupei, Chivu a urmărit meciul de la nivelul terenului. Penalty-ul ratat de Materazzi l-a prins stînd în fund, chiar în spatele porţii Sienei, dar n-a putut privi execuţia. Printre oaspeţii săi s-a numărat şi Bogdan Lobonţ. În discuţii la trei echipe italiene, Lazio, Sampdoria şi Fiorentina, portarul lui Dinamo a luat loc în tribună, alături de cel mai bun prieten al lui Chivu, Marius Kalmar.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”
Superliga
Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (6)
 •  12 Mai 2008, 11:39

Deeeci...sa analizam!:) Parma are nevoie de o victorie acasa cu Inter si spera ca Roma sa infranga catanezii lui Zenga.Se poate!50 % e ca si acontat,pentru ca Roma nu se va impiedica de Catania. Abia astept sa castige giallorossi lo scudetto,nu de alta,da' sa imi pot tatua si eo emblema Romei pe biceps!:X Forza Lupi!Roma Mai Sola!Sempre lupachiotto!

 •  12 Mai 2008, 11:27

cum sa fie Codrea integralist cand eu am fost la meci, e drept am stat ca sus dar la pauza crainicul a anuntat si a fost si afisat pe tabela , ca a fost schimbat Codrea.

 •  12 Mai 2008, 11:24

FORZA A.S. ROMA Noi vom fi campioni, pentru ca Inter va face egal la Parma.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează