GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  REACȚIE

GALERIE FOTO Diana Șucu, reacție vehementă după „momentul Babasha” de la concertul Coldplay: „Să se interzică manelele în România? DA, DA, DA!”

Coldplay și Babasha +50   FOTO
Coldplay și Babasha

Articol de - Publicat vineri, 14 iunie 2024 18:01 / Actualizat vineri, 14 iunie 2024 18:14

Diana Șucu, soția acționarului majoritar de la Rapid, Dan Șucu, a avut o reacție vehementă după momentul „Babasha” de la concertul Coldplay de pe Arena Națională.

Coldplay, celebra trupă britanică, a concertat miercuri și joi seară pe cel mai mare stadion al României, Arena Națională. Cei de la Coldplay au fost huiduiți de către spectatori în momentul în care a urcat pe scenă manelistul Babasha, pe numele real Vlad Babașa, fiind unul dintre cei mai în vogă artiști ai respectivului gen muzical.

Diana Șucu, soția lui Dan Șucu
Diana și Dan Șucu
Diana Șucu, soția lui Dan Șucu
Diana Șucu, soția lui Dan Șucu
+45 FOTO

Diana Șucu, reacție vehementă după „momentul Babasha” de la concertul Coldplay : „Să se interzică manelele în România? DA, DA, DA!”

Diana Șucu a avut o reacție dură în urma momentului în care Babasha a urcat pe scenă alături de trupa Coldplay. Soția lui Dan Șucu cere demararea unei petiții pentru interzicerea manelelor în țară.

„Dacă ar fi să primești o petiție în care să scrie: «Vrei să se interzică manelele în România?» Eu aș spune DA, DA, DA!”, a fost mesajul publicat de către Diana Șucu, pe pagina sa personală de Instagram.

VIDEO. Babasha, huiduit de spectatori la concertul Coldplay

La un moment dat alt spectacolului, alături de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a urcat pe scena manelistul Babasha, pe numele real Vlad Babașa. Mai multe piese din repertoriul acestuia au ajuns în trending-ul de pe Youtube-ul românesc în ultima perioadă.

Într-un moment total neașteptat, tocmai echipa britanicilor fiind cei care l-au contactat pe artistul român, acesta a fost huiduit masiv de mulțimea de pe Arena Națională, fapt ce a stârnit numeroase reacții.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Italienii, la picioarele lui Dennis Man și Răzvan Marin: „Necruțător” / „Capodoperă de gol” » Notele primite de cei 3 români
Stranieri
Italienii, la picioarele lui Dennis Man și Răzvan Marin: „Necruțător” / „Capodoperă de gol” » Notele primite de cei 3 români
Plecare-ȘOC de la Dinamo! S-a transferat la Al Nasr
Superliga
Plecare-ȘOC de la Dinamo! S-a transferat la Al Nasr
Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer pregătit de FCSB: „Zilele astea vom face o ofertă”
Superliga
Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer pregătit de FCSB: „Zilele astea vom face o ofertă”

„E un fel de Sorana Cîrstea” » Din părinți români, un talent german a ales să se antreneze în România: „Mi-am dat seama că are mare potențial”

Ioan Varga a răbufnit la adresa jucătorilor lui CFR Cluj într-o discuție cu GSP: „Le dai bani și își bat joc de tine?!” » Anunță o măsură extraordinară: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”


Comentarii (11)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  15 Iunie 2024, 07:24

Diana .... aceasta ciocanitoarea woody a fotbalului romanesc. Te a scapat ghidul ONT din mana... asa se intampla cind te zapaceste "sucesul".. Cind abia ai aterizat la capitala aveai pretentii mai putine... abia ce ti ai lasat gumarii la batiera si ti ai scuturat buletinul de tarana si acum nu ne mai intelegem cu tine. L ai divortat pe fraierica geamantan de fosta si te ai catarat in strayosfera! Aerul rarefiat... coafura rezista)))

magic7
magic7  •  15 Iunie 2024, 00:21

Sunt curios ce ar raspunde Dna Sucu daca ar primi o petitie in care sa scrie: "Vrei sa se interzica casatoriile din interes in Romania ?"

Dobermannul
Dobermannul  •  14 Iunie 2024, 20:57
Postat de soimiisibiu pe 14 Iunie 2024, 18:25

Pai fa 99%din susținătorii Rapidului adora manelele. Ce te faci atunci?

Ai dreptate ... Politically Incorrect ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează