FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Fake grosolan, propagat de marile publicații din Europa » Românii sunt acuzați că au scandat numele lui Putin!

România a obținut o victorie istorică împotriva Ucrainei, scor 3-0. Cei peste 30.000 de suporteri „tricolori” au dominat atmosfera. La final, un clip video cu peste 150.000 de vizualizări le-a umbrit prestația. +37   FOTO
România a obținut o victorie istorică împotriva Ucrainei, scor 3-0. Cei peste 30.000 de suporteri „tricolori” au dominat atmosfera. La final, un clip video cu peste 150.000 de vizualizări le-a umbrit prestația.

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2024 20:53 / Actualizat marti, 18 iunie 2024 01:29

România a obținut o victorie istorică împotriva Ucrainei, scor 3-0. Cei aproape 40.000 de suporteri „tricolori” au dominat atmosfera. La final, un clip video cu peste 150.000 de vizualizări le-a umbrit prestația.

Arena din Munchen a găzduit 61.591 de spectatori la România - Ucraina. Galeria „tricoloră” a dominat fondul sonor și a atras laude din partea tuturor fanilor europeni.

VIDEO. „Fanii români îi scandează numele lui Putin” » Un clip video FAKE a devenit viral după România - Ucraina

Rețeaua de socializare X, contul „Censored Men”, unul cu peste un milion de urmăritori, a distribuit o minciună grosolană.

„Fanii români îi scandează numele lui Putin în timpul meciului România - Ucraina de la Euro. România a câștigat cu 3-0” a fost mesajul care însoțea imaginile.

Fake grosolan, propagat de marile publicații din Europa » Românii sunt acuzați că au scandat numele lui Putin!

Filmulețul este evident editat. Peste imaginile cu suporterii prezenți în înaltul tribunei din Munchen a fost adăugat un sunet diferit. Nu e prima dată când scandarea numelui lui Putin este lipită peste cântecele unor galerii.

În ciuda evidențelor, internauții au luat de bune imaginile. Mulți au fost revoltați:

  • „Nu e deloc frumos din partea lor”
  • „Sper să fie interziși la meciul următor”
  • „Și eu sunt alături de Putin!”
  • „Bravo!”
  • „Îngrozitor. Putin e un criminal de război”
  • „Lipsiți de bun-simț”.

Presa internațională a remarcat fix contrariul. Marca și Bild, două dintre cele mai importante publicații ale Europei, au lăudat fanii „tricolori”: „Cei 40.000 de fani români au scandat «Ucraina! Ucraina!» și s-au solidarizat cu țara vecină. Piele de găină!”.

Publicații importante din Europa, precum Gazzetta dello Sport și Le Parisien au preluat imaginile fără să își dea seama de greșeală.

Real a fost doar protestul ultrașilor

La meciul cu Ucraina, în sectorul ocupat de facțiunea „Uniți sub tricolor” au apărut mai multe mesaje de protest.

Textul „Libertate pentru ultras” a fost afișat în mai multe limbi, engleză, franceză, germană, italiană și română.

Un alt moment neplăcut s-a petrecut în minutul 73. Un suporter român a pătruns pe teren și s-a îndreptat către căpitanul „tricolorilor”.

GALERIE FOTO. Imaginea cu Rațiu a făcut înconjurul planetei » Gestul făcut imediat după golul lui Stanciu din România - Ucraina

România - Ucraina, cele mai tari imagini din meciul de la Munchen / FOTO: Imago
+32 FOTO

Când sunt programate următoarele meciuri ale României la Euro 2024:

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (2)
Naste74
Naste74  •  19 Iunie 2024, 22:43

Dacă la nivelul FRF, în presă și chiar pe canalele diplomatice românești nu se ia o poziție fermă de condamnare a atitudinii acestor viermi care se hrănesc din jignirea românilor, înseamnă că ne recunoaștem statutul de *** ai Europei, de cerșetori - ”s`il vous plaît” ori meseriași de ”fiare vechi”. Îmi aduc aminte de comentariul lui Erdogan în cazul lui Colțescu. Foarte mulți concetățeni ai noștri s-au grabit să-l desfiinteze pe acest arbitru, antipatic de altfel, dar în cazul căruia nici o instituție nu a probat rasism in expresia ”acela negru”.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Magdaliviu
Magdaliviu  •  17 Iunie 2024, 23:24

A fost îndeajuns de scârbos că #-a strigat ucraina

Vezi toate comentariile (2)
Comentează