FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Neil Lennon pregătește o schimbare majoră la Rapid: „Acesta este planul”

Neil Lennon, antrenorul Rapidului +9   FOTO
Neil Lennon, antrenorul Rapidului

Articol de , , - Publicat miercuri, 10 iulie 2024 15:01 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2024 16:03

Neil Lennon (53 de ani), tehnicianul lui Rapid, a susținut conferința de presă premergătoare duelului cu UTA Arad, din prima etapă a Superligii. Meciul se dispută sâmbătă, 13 iulie, de la 19:15. Antrenorul nord-irlandez se află în fața debutului pe banca giuleștenilor și a anunțat câteva schimbări importante.

Lennon a explicat o schimbare importantă în tactica echipei: giuleștenii vor juca într-un sistem cu 3 fundași centrali în sezonul viitor. Rămâne de văzut dacă jucătorii se vor adapta cerințelor tehnicianului, care e convins că aceleași echipe se vor lupta pentru câștigarea titlului.

VIDEO. Neil Lennon, despre debutul pe banca Rapidului: „Vrem să mai aducem un jucător”

Rapid nu mai aduce momentan alți jucători. Lennon este mulțumit de lot, a anunțat faptul că are dubluri pe fiecare post și va mai veni un singur jucător, însă în perioada următoare.

„Ne așteaptă un meci dificil. Știm că și ei au făcut o serie de schimbări în lot. Am avut o pregătire de care sunt mulțumit, dar sunt conștient de faptul că vârful performanței se va atinge în 3-4 etape. Concurența e cea care naște performanță.

+4 FOTO

Vom schimba sistemul, acesta este planul. Cu acest sistem (n.r. - 3 fundași centrali) am abordat meciurile de pregătire. Pare că jucătorii reacționează bine, nu văd un motiv să complicăm lucrurile mai mult decât e cazul.

UTA a schimbat mulți jucători. E posibil ca Mircea Rednic să schimbe stilul de joc. E un tehnician experimentat, dar mă interesează doar echipa mea, să-mi motivez jucătorii pentru a ajunge la cel mai înalt nivel.

Orice antrenor își dorește mai mulți jucători. Sunt mulțumit de lot, avem „dubluri” pe fiecare post. Vom încerca să mai aducem un jucător. Întotdeauna e greu să anticipezi echipele care se vor lupta pentru câștigarea titlului. Sunt 5-6 echipe care vor conta, sper ca Rapid să fie printre ele. FCSB, Craiova, Farul, CFR Cluj. Dan Petrescu e un antrenor obișnuit să câștige trofee.

Avem un lot tânăr, dar sperăm ca în primăvară, pe final de sezon, să fim în continuare la cel mai înalt nivel.”, a declarat Neil Lennon, la conferința de presă.

Suntem entuziasmați pentru că începem campionatul, mergem la Arad să luăm cele trei puncte.
Voi da totul pentru această echipă atâta timp cât voi evolua aici. Fiecare sezon are presiunea lui, dar suntem profesioniști și încercăm să scoatem ce putem.
Interesul meu este să joc în primele 5 ligi ale Europei. Sper să fac asta într-o zi. Dacă va exista o ofertă voi vorbi cu domnul Șucu și voi alege

- Albion Rrahmani, atacantul Rapidului

VIDEO. Albion Rrahmani, înainte de UTA - Rapid

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Simona Halep cere daune de 10 milioane de dolari, dar canadienii „sabotează” procedurile! » GSP publică detalii incredibile din dosarul de la New York: alte două companii ACUZATE!
Tenis
Simona Halep cere daune de 10 milioane de dolari, dar canadienii „sabotează” procedurile! » GSP publică detalii incredibile din dosarul de la New York: alte două companii ACUZATE!
FRF le-a dat ultimatum! Cluburile din Superliga, amenințate cu depunctarea
Superliga
FRF le-a dat ultimatum! Cluburile din Superliga, amenințate cu depunctarea
După Șut, alt om de bază de la FCSB are ruptură musculară
Superliga
După Șut, alt om de bază de la FCSB are ruptură musculară

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează