INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - PAFOS

A antrenat în Cipru și îi face „radiografia” lui Pafos, adversara CFR-ului: „E echipa mai rutinată, are prima șansă! Acolo vin oamenii ca la teatru”

Pafos este următoarea adversară a CFR-ului în Conference League // foto: Facebook @ PAFOS FC
Pafos este următoarea adversară a CFR-ului în Conference League // foto: Facebook @ PAFOS FC

Articol de - Publicat joi, 15 august 2024 22:41 / Actualizat joi, 15 august 2024 22:59

Florin Bratu, 44 de ani, a antrenat de curând în Cipru, pe Karmiotissa, și a analizat următoarea adversară a celor de la CFR Cluj în preliminariile Conference League, adică Pafos, locul 4 în campionatul cipriot sezonul trecut.

CFR Cluj a trecut în dublă manșă de Maccabi Petah Tikva, 2-0 la general, Pafos a învins-o pe CSKA 1948 Sofia, scor 5-2 per ansamblu. Cele două se vor înfrunta în play-off pentru participarea în grupele Conference League.

Florin Bratu a antrenat în Cipru în perioada martie - septembrie 2023, în care și-a construit câteva idei despre următoarea adversară a CFR-ului. Iată cum o descrie fostul atacant:

„Am jucat împotriva lor anul trecut, cu ei am început campionatul. E o echipă cosmopolită, are în componență maximum 4 ciprioți. În rest, foarte mulți jucători din Brazilia, Spania, Portugalia, chiar România, pe Vlad Dragomir, care e titular și unul foarte bun, între primii 3-4 jucători”.

Florin Bratu o analizează pe Pafos, adversara CFR-ului în play-off-ul Conference League

„Au un antrenor spaniol, pe Juan Carcedo, care a fost foarte mult timp asistentul lui Unai Emery. Este la al doilea sezon la Pafos. Este o echipă care joacă 3-5-2 sau 5-3-2, căreia îi place posesia, să atace, doar că va întâlni o echipă foarte bine organizată, pe CFR, căreia nu îi place să atace, dar e foarte periculoasă la faze fixe și pe contre.

Ce avantaj ar avea CFR-ul este că se va duce la Pafos, unde umiditatea este destul de mare, dar nu va întâlni un public numeros. Acolo vin oamenii ca la teatru, nu au fenomen ultras. Am fost pe ambele stadioane, e mai multă presiune în Gruia.

Eu spun că CFR este favorită la calificare, din ceea ce știu. Este echipa mai matură, mai rutinată într-o astfel de competiție.

CFR e favorită, dar trebuie să fie atentă. Atacantul lor, numărul 10, a fost golgheterul campionatului anul trecut. Câștigă 80.000 de euro pe lună. Pafos e o echipă foarte bine cotată.

Pafos își permite să plătească 25, 40 de mii de euro. Nu mulți jucători au salariile astea, dar 5-6, da! Au făcut investiții, au adus un antrenor bun”, a adăugat Bratu la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (8)
daniaania
daniaania  •  16 August 2024, 15:02

Va fi greu pt CFR deoarece are lot nou și au plecat jucători. Varga tre să își asume aspectul asta.

JanosHorvath1907
JanosHorvath1907  •  16 August 2024, 12:33
Postat de Dr.Hoock pe 15 August 2024, 23:05

Dacă si Prafos ăștia sunt periculosi, ar trebui să ne lăsăm de sportul ăsta!

Numele sau tara de provenienta sunt irelevante. Tot ce conteaza este ca Pafos are lotul cotat la 23 de milioane, mai mult decat CFR si ca au bugetul de salarii net superior alor nostri. Eu ca si CFR-ist sunt rezervat in vederea calificarii, mai ales ca in momentul de fata casele de pariuri ne ofera cota 1,75 sa ne calificam, aproape cat Pafos, sansele fiind, statistic, aproape 50/50. Iar daca ne vom califica, cu siguranta nu va fi usor si va fi la limita, cel mai probabil vom baga autobaza inca din primul meci.

Luceafaru_Huilei
Luceafaru_Huilei  •  16 August 2024, 10:23

A antrenat? A stat câteva etape și i-a nenorocit pe ăia, l-au dat afară cu fărașul!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează