FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Șumudică îi cere de urgență la Rapid, Moldovan îi taie elanul: „Mai trebuie să așteptați”

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de , , - Publicat marti, 17 septembrie 2024 09:59 / Actualizat marti, 17 septembrie 2024 13:28

Viorel Moldovan (52 de ani), președintele Rapidului, a anunțat că va mai dura o perioadă de timp până când Marius Șumudică va putea miza pe Clinton N'Jie și Aaron Boupendza.

La conferința de presă de după înfrângerea cu 2-0 în fața Universității Cluj, Marius Șumudică a anunțat că are nevoie cât mai repede de cei doi fotbaliști pentru ca echipa să fie mai competitivă.

Marius Șumudică: „Am nevoie de N'Jie și Boupendza”

La conferința de presă de după partidă, Marius Șumudică a comentat înfrângerea cu 2-0 cu „U” Cluj și a declarat că are nevoie de Boupendza și N'Jie.

„Pe Grameni l-am scos fiindcă am vrut ceva mai rapid la jumate. Hromada mi-a zis la pauză că are probleme musculare, am jucat cu Kait număr 6, n-am avut altă soluție. Avem nevoie de Boupendza și N'Jie, echipa va arăta altfel cu ei.

La Iași am jucat compact, am marcat, o sumedenie de ocazii pe contraatac. La Craiova la fel, cum am luat noi azi gol, așa am dat și noi cu Craiova. Nu avem calitate pe atac pozițional. E greu să transformi o echipă obișnuită să se apere într-o echipă care să domine jocul”, a declarat Marius Șumudică.

VIDEO. Viorel Moldovan nu știe când va putea conta Rapid pe cei doi jucători ceruți de Șumudică: „Va mai dura”

Viorel Moldovan a anunțat că echipa desfășoară proceduri birocratice pentru a-i înregimenta cât mai rapid pe cei doi fotbaliști.

„Sunt anumite proceduri birocratice pe care le urmăm, iar când le vom rezolva, veți fi primii înștiințați. Mai multe săptămâni? Vom vedea, nu pot să apreciez, dar lucrăm din acest punct de vedere pentru a-i avea cât mai repede și a fi disponibili să ridice nivelul de joc al echipei”, a declarat Viorel Moldovan la un interviu de după partidă.

Despre înfrângerea cu Universitatea Cluj: „Capitalul de încredere e crescut”

Viorel Moldovan a comentat înfrângerea Rapidului în fața Universității Cluj.

„Atunci când câștigi poți parcurge etapele mult mai ușor și să facilitezi lucrurile. Capitalul de încredere e crescut și lucrurile funcționează mult mai bine. Când lucrurile nu funcționează, de fiecare dată ne propunem să depășim momentul, vrem să câștigăm, să avem continuitate, să legăm două-trei victorii. E foarte dureros. Jucătorii acuză din punct de vedere psihologic acest lucru și vedem fluctuații în evoluțiile lor.

Perioade bune, perioade mai puțin bune, complicate. Venim după două săptămâni datorită acestei pauze. Ne-am pregătit destul de bine, era nevoie, dar aici ar trebui să vă răspundă antrenorul echipei. Nu vreau să comentez ce a fost înainte. Tot timpul sunt lucruri de pus la punct, chiar și atunci când lucrurile funcționează.

O echipă foarte bună, nu vreau să fac aprecieri dacă au șansă sau nu la titlu. Cert e că au jucători deosebiți, maturi, experimentați. Am constatat asta în jocul lor, o echipă echilibrată în fiecare compartiment. Foarte multă experiență și calitate în zona mediană și în zona de atac. Trebuie să recunoaștem, ne-au predat o lecție de fotbal”, a mai spus Moldovan.

Constantin Grameni și norvegianul Christensen, alte două mutări comandate de Șumudică, au debutat în partida cu „U” Cluj în tricoul alb-vișiniu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
opinez
opinez  •  17 Septembrie 2024, 15:42

A spus cineva ca Moldovan e doar purtator de cuvant la Rapid. Cam asa arata. Dupa ce asculti discursul corporatist al lui Sucu pare bizar modul cum e organizata conducerea. Nu ai unul de meserie sau cu pricepere validata de rezultate.

legio.sud
legio.sud  •  17 Septembrie 2024, 12:38

La Craiova ați avut și noroc , spuneți bă realitatea că fără noroc nu se câștigă un meci , la valori apropiate ale combatantelor.

Sadiku_rade_de_fcsb
Sadiku_rade_de_fcsb  •  17 Septembrie 2024, 11:40

Va lipseste un Nistor la mijlocul terenului !! N-o sa faceti nimic cu echipa asta ...sunteti rupti in doua ...nu stiu din cei 2 ..daca este vreunul "decar" cum zice Hagi !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează