FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - U CRAIOVA

Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Denil, alături de iubita sa soție, Ivi. Sursa foto: Instagram +30   FOTO
Denil, alături de iubita sa soție, Ivi. Sursa foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2024, 09:19 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 12:42

Denil Maldonado, 26 de ani, a povestit cum s-a adaptat la viața din Craiova, din România, și a mărturisit că și-ar dori să se prelungească angajamentul său cu Universitatea și din 2025

Denil Maldonado, 26 de ani, a lăsat o impresie pozitivă în tricoul Universității Craiova în 2024. Fundașul central a fost împrumutat pentru acest an calendaristic de la Motagua, pentru suma de 200.000 de euro.

+25 FOTO

Fotbalistul este important pentru echipa oltenilor, iar spre finalul lui 2024 se va discuta despre posibilitatea achiziționării sale definitive. Momentan, stoperul a explicat că este pregătit de confruntarea de duminică dintre U Cluj și Universitatea Craiova. Mai ales că ar putea reveni în primul 11.

31de selecții a strâns Maldonado pentru naționala Hondurasului, marcând și un gol

Denil Maldonado despre meciul de la Cluj Napoca: „Mergem să câștigăm"

Hondurianul a declarat la conferința de presă premergătoare deplasării în Transilvania că Universitatea Craiova țintește să recupereze timpii pierduți și să urce în clasament. Juveții au ocupat și fotoliul de lider, dar au adunat doar un punct în ultimele trei etape.

„Așa cum a zis Mister (n.red Costel Gâlcă), este o partidă complicată. Nu suntem într-o poziție favorabilă. Vrem să câștigăm 3 puncte, să urcăm în clasament. Eu, personal, mă simt bine, grupul se simte bine.

Așteptăm cu încredere acest meci pentru a urca în clasament. Mergem la Cluj pentru a câștiga.

Mă simt foarte bine la Craiova. Oamenii mă tratează foarte bine, atât pe stradă, cât și la club. Și familia se simte foarte bine aici.

Da, am văzut orașul. Alături de familie, am descoperit Craiova, un oraș frumos, liniștit. Sper să mă simt bine în continuare, să descopăr tot mai mult din cultura de aici.

Personal, mă încântă Craiova. Mie îmi place viața liniștită. Sunt fericit aici. Craiova îmi dă siguranță", a declarat Denil Maldonado.

10meciuri a bifat Maldonado, plus un gol, în acest sezon. În total, are 24 de partide în tricoul alb-albastru și trei goluri

Denil Maldonado a jucat alături de italianul Giorgio Chiellini

Maldonado a jucat alături de italianul Giorgio Chiellini (retras între timp din fotbal) la Los Angeles FC. Vorbim de un fotbalist multiplu campion cu Juventus Torino și campion european.

„Timpul petrecut cu el a contat. Un fotbalist fantastic, de la care ai de învățat. Am luat ce e mai bun din meciurile jucate cu el, din ceea ce am văzut pe diverse videouri", a comentat jucătorul Craiovei.

În încheiere, Maldonado a explicat că și-ar dori să se extindă contractul său cu Universitatea.

„Eu vreau să să muncesc zi de zi, să arăt pe teren și în afara lui că merit ceea ce primesc. Mă simt bine aici, nu depinde doar de mine. Îmi place clubul, depinde și de președinte", a mai zis hondurianul.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (2)
ccc23
ccc23  •  21 Septembrie 2024, 11:41

pfff..tocmai Craiova ,patria cuțitarilor …monument de siguranta

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  21 Septembrie 2024, 09:30

Maldonado un fundas central bun ...o sa luam 3 puncte de la U Cluj ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează