FOTBAL  »  LIGA 2  »  INEDIT

GALERIE FOTO Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP

Imagini incredibile înainte de Concordia Chiajna - Metalul Buzău, meci din etapa #7 din Liga 1. Mircea Minea, primarul Chiajnei, a fost surprins de reporterii GSP în timpul ce juca table la intrarea în stadion/ foto Remus Dinu (GSP) +10   FOTO
Imagini incredibile înainte de Concordia Chiajna - Metalul Buzău, meci din etapa #7 din Liga 1. Mircea Minea, primarul Chiajnei, a fost surprins de reporterii GSP în timpul ce juca table la intrarea în stadion/ foto Remus Dinu (GSP)

Articol de , , - Publicat sambata, 21 septembrie 2024, 10:31 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 15:15

Imagini incredibile înainte de Concordia Chiajna - Metalul Buzău, meci din etapa #7 din Liga 2! Mircea Minea, primarul Chiajnei, omul care susține financiar clubul din bani publici, a fost surprins în această dimineață de reporterii GSP în timpul ce juca table la intrarea în stadion.

Cu jumătate de oră înainte de meci, reporterii GSP deplasați la Chiajna pentru meciul Concordiei cu Metalul Buzău au surprins imagini nemaivăzute.

Primarul Chiajnei, la table în fața stadionului înainte de Concordia Chiajna - Metalul Buzău

+5 FOTO

Îmbrăcat în trening, primarul Chiajnei, Mircea Minea, juca table la intrarea în stadion. Când i-a văzut pe reporterii GSP a salutat și și-a continuat jocul. Pentru ca imaginea să fie completă, pe fundal se auzea melodia „Ani de Liceu”, celebra piesă a Stelei Enache!

Edilul din Chiajna e un mare împătimit al jocului de table. Apropiații politicianului povestesc cum Minea poartă cu el un caiet special unde-și notează toate partidele, campionatele sau pariurile inedite derulate alături de cunoscuți la table.

Pe lângă aceste imagini inedite, în ziua meciului, la doi pași de stadion, s-a instalat un târg de toamnă unde se vând struguri. Sunt sute de albine care roiesc în zonă, un real pericol pentru trecători.

+5 FOTO

Mircea Minea reales

Mircea Minea, primarul Chiajnei, face partide din Partidul Național Liberal și este omul care pompează bani publici în Concordia, echipa la care Gabi Tamaș activează ca director sportiv, iar Ilie Poenaru ca antrenor.

În vara acestui an, Mircea Minea a câștigat al 8-lea mandat ca primar al Chiajnei.

În mai 2023, Mircea Minea a fost trimis în judecată de DNA pentru că ar fi cheltuit discreționar banii comunei Chiajna pentru activitatea clubului Concordia. El a fost acuzat că a cauzat primăriei un prejudiciu de 9,14 milioane de euro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor
Liga 2
Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
Stranieri
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”
Superliga
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (15)
Averroes
Averroes  •  21 Septembrie 2024, 16:22
Postat de Catalynn_25 pe 21 Septembrie 2024, 11:20

Păi și ce trebuia să facă!? Bănuiesc ca Sâmbăta e zi liberă și pt Primar, nu!? Cum își petrece timpul liber e treaba fiecăruia … Sau trebuia să se fi dus să ajunge albinele din târg!? :-)))))))

Roaga-te sa te intepe o albina ca sa poti pacali vreo nefericita ca apartii genului masculin :))))

andrade
andrade  •  21 Septembrie 2024, 16:07

Normal ca juca table,doar este primar,ce vroiati sa joce sah.

ali.bec
ali.bec  •  21 Septembrie 2024, 15:34

Stirea e atât de colosală încât era nevoie de 3 ziarici care s-o editeze.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează