FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - DINAMO 1-1

Sacrificiul lui Georgi Milanov pentru Dinamo: „O mulțime de pastile”

Georgi Milanov în spiritul lui Dinamo
Foto: Tribuna Dinamo
Georgi Milanov în spiritul lui Dinamo Foto: Tribuna Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2024 18:50 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 18:58

Georgi Milanov, 32 de ani, a mărturisit că trebuie să ia foarte multe medicamente pentru a-și masca durerile și a intra pe teren. Nu vrea să stea departe de gazon, preferă acest sacrificiu, pe fondul indisponibilităților din lotul dinamovist

Dinamo a remizat, 1-1, la Galați, continuă să ocupe locul 3 în clasament. Andrei Nicolescu, administratorul special al roș-albilor, a vorbit despre play-off, „câinii” speră că vor juca din nou în primăvară în top 6.

Ar fi o premieră după 8 ani! Atunci, sub comanda lui Cosmin Contra, echipa chiar s-a luptat pentru titlu. A încheiat pe locul 3 în clasament.

47de selecții și două goluri a adunat Milanov la naționala Bulgariei

Unul dintre fotbaliștii exponențiali ai lui Dinamo este bulgarul Georgi Milanov, 32. Unul dintre jucătorii cu mare experiență din lotul „câinilor”. Fotbalistul ofensiv a povestit după meciul de la Dunăre ce este nevoit să facă pentru a continua să fie pe gazon.

Georgi Milanov a învățat din erorile primăverii trecute: „Avem băieți buni”

Bulgarul n-a uitat eșecul din prelungirile precedentei descinderi la Galați, când Tănasă a înscris unicul gol al meciului la ultima fază a partidei. La rândul lor, dinamoviștii au irosit o uriașă oportunitate în minutul 90, vineri noapte, când Iustin Popescu a avut o paradă de excepție la reluarea lui Caragea.

„A fost un joc foarte greu împotriva unui adversar foarte dur. Defensiva lor a fost bună. Pentru noi a fost foarte dificil să găsim spațiile dintre linii. S-au apărat foarte bine, dar am luptat până la final.

Ne amintim sezonul trecut cum am primit goluri în ultimele minute și am îmbunătățit foarte mult asta. Am luptat și cred că am meritat acest punct.

Am ratat o șansă foarte mare, dar sunt mândru de echipă pentru că am jucat fără șapte jucători foarte importanți de la începutul sezonului. Am arătat că avem băieți buni în echipă”, a declarat Milanov după remiză.

550de mii de euro este cota lui Milanov pe transfermarkt

Bulgarul se luptă cu propriile dureri: „Pentru a nu simți nimic și pentru a putea juca”

Fotbalistul de 32 de ani a povestit cum se sacrifică în interesul echipei. A absentat de la un singur meci, răcit.

„Am o mulțime de probleme de la ultimele jocuri. Iau o mulțime de pastile pentru a nu simți nimic și pentru a putea juca pentru că, dacă nu aș juca, am avea iar opt jucători importanți accidentați. Foarte greu.

Trebuie să ne revenim și să ne concentrăm pe următorul meci cu Botoșani. Jucăm acasă și trebuie să câștigăm”, a comentat bulgarul.

Kopic a avut migrene din cauza absențelor din echipă. Au fost opt indisponibili, au rămas 7!

„Ei au probleme musculare din cauza meciurilor de la echipele naționale. Au jucat mult. Acesta este un proces normal. Hakim (n.red Abdallah) este unul dintre absenți, situația e foarte dificilă. Ne vom arăta caracterul și modul în care luptăm pentru echipă. Sper să fie o recuperare rapidă pentru jucătorii accidentați”, a mai declarat Giorgi Milanov, la flash-interviu.

Sincer să fiu, nu am văzut situația și nu vreau să vorbesc despre deciziile de arbitraj. Îi respect pe arbitri. Nu e treaba mea, treaba mea e să joc fotbal și să lupt pentru Dinamo
Georgi Milanov, mijlocaș Dinamo

8echipe a adunat Milanov în carieră: Litex Loveci, ȚSKA Moscova, Grasshoppers, Vidi, Levski, Fehervar, Al Dhrafra și Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Superliga
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Superliga
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează