GSP.RO  »  FOTBAL  »  REVENIRE

O echipa de tradiție din România renaște » Anunțul fostului patron: „O să revenim foarte curând!”

Fază dintr-un meci Sportul Studențesc - Gloria Bistrița
Fază dintr-un meci Sportul Studențesc - Gloria Bistrița

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2024, 14:26 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2024 15:36

Vasile Șiman, fostul patronul de la Sportul Studențesc, a anunțat revenirea lui, dar și a echipei „alb-negrilor” în fotbal.

În anul 2017, Sportul Studențesc s-a retras din Liga 4. Acum Vasile Șiman a anunțat că echipa nu s-a desființat, ci a luat doar o pauză.

Sportul Studențesc revine în fotbal: „N-am plecat nicăieri”

Patronul Vasile Șiman a dezvăluit că echipa o să revină în fotbalul românesc foarte curând, dar sub o altă formă, una independentă.

Vasile Șiman a afirmat că vrea să facă ceva ce nu a mai făcut nimeni, însă nu a dat mai multe detalii.

„La Sportul sunt conducător, n-am plecat nicăieri niciodată. Echipa a luat o pauză de câțiva ani. Dar o să revenim. O să revin foarte curând, dar sub o altă formă. Sub o formă independentă. Acum e foarte important la fotbal să ai stabilitate și condiții. Și de acolo construiești.

Oamenii demonstrează că nu merită să investești în ei. Așa că trebuie să gândești o metodă prin care să nu depinzi de ei. Să creezi un mecanism. O să mai fac ceva ce n-a făcut nimeni. Pregătesc ceva care să ajute la dezvoltare”, a spus Vasile Șiman, potrivit Sport Total FM.

Informații despre Sportul Studențesc

Sportul Studențesc e una dintre numeroasele echipe istorice care s-au desființat. Clubul din Regie a fost fondat în data de 11 februarie 1916 și a fost cunoscut pentru jucătorii mari care au trecut pe la echipă.

Sportul s-a desființat în 2017. Nu a câștigat niciodată titlul, a fost vicecampioana în sezonul 1985-1986.

La Sportul au jucat de-a lungul timpului fotbaliști precum Gică Hagi, Marcel Coraş, Mircea Sandu, Aurel Ţicleanu, Gino Iorgulescu. Ultima mare generație a „studenților” a fost „Gașca Nebună”, din care au făcut parte Dacian Varga, Tiberiu Bălan, Ionuț Mazilu, Costin Lazăr, Gigel Bucur.

În sezonul 1984-1985, Sportul a obţinut cea mai mare victorie din istoria clubului, 1-0 cu Inter, acasă, în turul 1 din Cupa UEFA A pierdut atunci cu 0-2 în retur şi a ratat calificarea.

Declarația lui Vasile Șiman, despre Sportul Studențesc în urmă cu un an

Și în urmă cu un an Șiman a declarat că se gândește la o revenire, însă de atunci nu s-a întâmplat nimic

E parțial corect, că societatea Sportului Studențesc, pe care o dețin e în insolvență. Sunt mai multe oportunități de revenire. Eu nu am fost niciodată departe de fotbal. Nu se pune problema de nivel, ci să revenim la o activitate. Nu mă interesează la ce nivel să revenim, ci dacă putem sau nu să facem ceva.Singura soluție viabilă din punctul meu de vedere e o academie de fotbal, dar mai complexă. Până acum sunt doar variante ipotetice. Să vedem ce o să fim.
- Vasile Șiman, în urmă cu un an, la Fanatik

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Daniel Ghiță, deputat PSD, vrea să schimbe Legea Sportului » Luni depune la Senat modificările vizate: „Cluburile de drept public să iasă din federații”
Sporturi
Daniel Ghiță, deputat PSD, vrea să schimbe Legea Sportului » Luni depune la Senat modificările vizate: „Cluburile de drept public să iasă din federații”
Pep Guardiola, gest violent pe bancă în Manchester City - Arsenal » Primă repriză de coșmar pentru spaniol
Campionate
Pep Guardiola, gest violent pe bancă în Manchester City - Arsenal » Primă repriză de coșmar pentru spaniol
Jucătorul adus la Rapid de Lennon l-a descris pe Marius Șumudică: „Nu doar el, întreg staff-ul e așa”
Superliga
Jucătorul adus la Rapid de Lennon l-a descris pe Marius Șumudică: „Nu doar el, întreg staff-ul e așa”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (10)
JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  22 Septembrie 2024, 19:05

Asta ne mai lipsea, inca un *** la maxim in Supemamaliga ! Sa mai vinda niște gloabe la fraieri, cu clauza de un milion pe viață! I-or mai fi rămas în ștoc ceva paltoane și casetofoane pt salarii ;-)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexdono2004
alexdono2004  •  22 Septembrie 2024, 19:00

Ii pregătește echipa lui fiisu' , e mare atacant la AC Milan, vin și băieții lui Sucu, .nepotu' lui nea Mitica, poate Eanix......si uite asa se face o echipă dată dreaku

o_bic
o_bic  •  22 Septembrie 2024, 18:24

D-le Siman,ar fi bine sa nu reveniți. Dar dacă tot o veți face,fiți corect cu jucătorii pt.că in trecut v-ați bătut joc de ei.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează