FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica a numit cel mai bun fotbalist străin care a jucat în România: „Era altă categorie”

Mihai Stoica/ Foto: Imago Images
Mihai Stoica/ Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 23 septembrie 2024, 14:21 / Actualizat luni, 23 septembrie 2024 15:38

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, consideră că fostul atacant Cyril Thereau (41 de ani) a fost cel mai bun jucător străin care a jucat vreodată în România.

Cyril Thereau a jucat la FCSB în perioada august 2006 - iulie 2007.

Becali l-a transferat în 2006 în schimbul a 700.000 de euro de la Charleroi, iar un an mai târziu l-a vândut pe 2,9 milioane de euro celor de la Anderlecht.

Atacantul a jucat 25 de meciuri pentru FCSB, iar în acestea a reușit să marcheze 10 goluri și să ofere o pasă decisivă, toate în campionat.

Mihai Stoica: „E cel mai bun jucător străin care a fost în România”

Mihai Stoica a afirmat că atacantul francez este cel mai bun străin care a fost vreodată în România. Totuși, oficialul de la FCSB a specificat că este cel mai bun străin, pentru a nu-i uita pe Adrian Mutu sau Cristi Chivu.

„Thereau era foarte mobil. Thereau ieşea şi din careu, era altă categorie de jucător, cred că e cel mai bun jucător care a fost vreodată în România. Hai să zicem jucător străin, pentru că i-am mai avut pe Mutu, Chivu, care au mai jucat în campionatul României.

E cel mai bun jucător străin care a fost în România, pentru că apoi a jucat foarte mult în Italia. N-a jucat un an în Italia, a jucat mult acolo", a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Thereau a jucat de-a lungul carierei la echipele: Gap, US Orleans 45, Angers, Charleroi, FCSB, Anderlecht, Chievo Verona, Udinese Calcio și Fiorentina.

Atacantul și-a petrecut ultimii 10 ani din carieră, perioada 2010-2020, în Italia, la cele trei echipe.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (37)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  23 Septembrie 2024, 19:59

Dubarbier si/sau Alvaro Pereira au fost pistoale cu apa pe langa ciril asta. N-a mai vazut romanika asa giocatore… Fugi bă meme !!!!

JackJohn
JackJohn  •  23 Septembrie 2024, 19:59
Postat de mereugigist pe 23 Septembrie 2024, 17:44

Dacă nu rata 3 penalty-uri pe final de campionat era golgheterul campionatului. Și vezi că Otele a avut același număr de goluri precum condamnatul cu suspendare plecat prin Qatar. Francezul a dat 10 goluri în 25 de meciuri iar Rrahmani 18 cam în același număr de meciuri fiindcă a fost accidentat și a lipsit multe etape inclusiv când a bătut Rapidul pe fcsb fără atacanți . Cât te mai faci de râs pe aici , randoom? Cred că îți place acest rol de ilar.

repet,kosovarul ala nu numai ca nu a fost golgheterul romaniei,dar nici macar pe locul 2 nu a terminat in topu,l golgheterilor. lasa-ma pe mine cu daca si cu parca ca esti extrem de penibil. cum naiba sa spui ca daca nu rata nu stiu cate penatlyrui. pai fix aia este ca nu-i in stare nici sa bata un penalty.

china
china  •  23 Septembrie 2024, 19:30

Astia de la Rapid cred ca au avut straini buni, dar in general au fost inconstanti si Rapid nu prea a jucat nimic nici in Romania ultimilor 15 ani. De aia si-i si amintesc si ii tot repeta. Cica Cesinhaa si Bozovic, ma fac astia sa rad.... Si Spadacio! :))) Mereu adusi toti cu surle si trambite. Si pana Vaslui si Astra au avut cativa straini peste ai rapidistilor. Asa fac si la handbal, nu stiu ce sa aduca.... Si Polman e la fel de praf!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează