FOTBAL  »  Superliga  »  SLOBOZIA - RAPID 1-2

VIDEO / EXCLUSIV A răbufnit după victoria Rapidului: „Am fost masacrați! E singura explicație”

Rareș Pop a reușit o „dublă” în partida Unirea Slobozia - Rapid 1-2 / foto: Eduard Vînătoru
Rareș Pop a reușit o „dublă” în partida Unirea Slobozia - Rapid 1-2 / foto: Eduard Vînătoru

Articol de - Publicat marti, 24 septembrie 2024, 13:42 / Actualizat marti, 24 septembrie 2024 14:57

Adrian Mihalcea, 48 de ani, a intervenit telefonic, azi, la GSP Live pentru a analiza meciul dintre Unirea Slobozia și Rapid, încheiat 1-2 în epilogul rundei cu numărul 10 din SuperLiga.

Antrenorul ialomițenilor recunoaște superioritatea Rapidului și continuă să acuze situația privind numărul de tichete vândute. Tribunele de la Clinceni au fost populate în general de suporterii alb-vișiniilor, iar numărul de spectatori prezenți la meci, susține Mihalcea, a depășit cu mult numărul de bilete vândute oficial.

VIDEO. Adrian Mihalcea, după Unirea Slobozia - Rapid 1-2: „Am fost masacrați la noi acasă, nu e normal”

- La rece, ce nu a funcționat cu Rapid?
- Nu am fost deloc agresivi, am intrat timorați, am fost dominați din primul minut, ceea ce ne-a apăsat psihic. Am pierdut mijlocul terenului, nu am reușit să acoperim bine zonele, iar ofensiv nu am oferit pase spre jucătorii din linia de atac. Am întâlnit și doi jucători într-o formă foarte bună, Petrila și Pop, care au destabilizat flancurile și au creat panică în apărarea noastră.

- Te-a impresionat Rapidul?
- Nu m-a impresionat, îmi pare rău că noi nu am avut o atitudine mai determinată, să fim mai agresivi și să punem mai multă presiune pe ei. Am încercat asta în repriza secundă, când au apărut câteva oportunități de a marca, dar prea puține. Rapid are jucători valoroși, se află într-o perioadă de regăsire, dar sunt convins că se va lupta pentru play-off. Cu un astfel de lot, nu ai cum să nu reușești acest lucru.

- Sunt și aspecte pozitive pe care le poți extrage după acest joc?
- Am înscris din nou din fază fixă, ceea ce lucrăm la antrenamente. În rest, prea puțin. Doar câteva momente în care am reușit să le punem probleme. Meciul de ieri a fost mai degrabă într-o notă negativă. Se întâmplă, nu îmi fac griji. Trebuie să discutăm și să pregătim meciurile care urmează. Știm și am știut mereu că lupta noastră se va da cu alte echipe, nu cu FCSB, Dinamo, Rapid, U Cluj, CFR. Cu acestea trebuie doar să încercăm să obținem cât mai multe puncte.

11e locul ocupat în prezent de nou-promovata Unirea Slobozia, cu 11 puncte acumulate în primele 10 etape

- Din nou marchează Pospelov, arma voastră secretă.
- E foarte bine. Ar trebui să le explice și atacanților cum să facă, pentru că până acum ei au rămas datori. Vor avea timp, au încrederea mea și cu siguranță vor avea șansa să înscrie. Îl știu de anul trecut, e un jucător extrem de profesionist, iar asta îl aduce în postura de a juca meci de meci bine.

- Ai efectuat prima schimbare pe parcursul reprizei întâi, Pacionel i-a luat locul lui Coadă. Care ar fi explicația?
- M-a nemulțumit evoluția lui. De fapt, ambii mijlocași centrali au suferit, nu au reușit să acopere bine zona din fața apărării, iar ofensiv nu au adus niciun plus. De aceea am luat această măsură. Coadă lucrează cu mine de mult timp, de 3 ani și jumătate, și nu a fost nicio problemă. Va reintra mai puternic în următorul meci. Sunt meciuri în care nu îți iese jocul, iar eu, ca antrenor, trebuie să fac schimbări pentru a remedia problemele. Cred că a înțeles ce s-a întâmplat.

- Problema biletelor ați clarificat-o? Aseară, imediat după joc, afirmai că „jumătate dintre spectatori au avut bilete false”.
- Eu am primit această informație după meci și mi s-a părut normal să o spun, pentru că lucrurile nu erau corecte din postura noastră de echipă gazdă. Să fim dezavantajați astfel, fără să fim precauți în a ne apăra interesul, să fim masacrați cumva, e anormal... Cred în continuare că asta s-a întâmplat, știind că s-a vândut un număr mult mai mic de bilete, atât online, cât și fizic. Nu aveau cum să fie atât de mulți spectatori dacă numărul biletelor vândute a fost foarte mic.

3.500 de spectatoriau fost prezenți, aseară, la Clinceni

- Urmează o deplasare foarte complicată, la Craiova.
- Pentru noi, toate meciurile au fost și vor fi dificile. Din postura noastră de echipă nou-promovată, toate meciurile sunt extrem de grele. Am intrat într-un calup dificil: Dinamo, Rapid, Craiova, U Cluj – echipe în formă bună. Ne vom pregăti la fel cum am făcut-o până acum și vom încerca să corectăm pe cât putem greșelile făcute. Sper să revină și unii dintre jucătorii accidentați. Suferim mult la capitolul lotului, dar nu avem ce pierde. Trebuie doar să ne schimbăm atitudinea și să fim aceiași ca la începutul campionatului. Nu există nicio presiune asupra noastră, din nicio parte. Nu au de ce să joace timorați. E adevărat, mulți dintre acești tineri nu au mai jucat în fața unor stadioane pline, și asta poate crea presiune asupra lor. Parțial, ni s-a întâmplat și aseară, și cu Dinamo.

A răbufnit după victoria Rapidului: „Am fost masacrați! E singura explicație”
Adrian Mihalcea e din iunie 2023 antrenorul Unirii Slobozia

VIDEO INTEGRAL. Ediția GSP Live din 24 septembrie 2024

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dispare un stadion istoric al României! Vineri, 27 septembrie, se joacă ultimul meci
Liga 3
Dispare un stadion istoric al României! Vineri, 27 septembrie, se joacă ultimul meci
Mircea Rednic s-a simțit rău după meciul cu Poli Iași și a fost operat astăzi la spitalul din Arad » Care este starea antrenorului
Superliga
Mircea Rednic s-a simțit rău după meciul cu Poli Iași și a fost operat astăzi la spitalul din Arad » Care este starea antrenorului
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”
Campionate
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează