INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

LIVE ORA 22:00 Manchester United - Twente » Adversara FCSB din Premier League începe aventura în Europa League pe teren propriu

Articol de - Publicat miercuri, 25 septembrie 2024, 08:57 / Actualizat miercuri, 25 septembrie 2024 09:22

Manchester United și Twente, echipele conduse de Erik ten Hag și Joseph Oosting, se vor întâlni în această seară, de la ora 22:00, pe Old Trafford din Manchester, într-un meci din prima etapă a noului sezon de UEFA Europa League. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe PrimaSport 1 și DigiSport 1.

Meciurile rundei #1 din noul sezon de UEFA Europa League

Manchester United - Twente » LIVE de la ora 22:00

Manchester United - Twente » Echipe probabile:

Manchester United (4-2-3-1): Onana - Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot - Mainoo, Ugarte - Diallo, B. Fernandes, Garnacho - Zirkzee
Antrenor: Erik ten Hag

Twente (4-2-3-1): Unnerstall - Van Rooij, Hilgers, Bruns, Eddine - Regeer, Eiting - Rots, Steijn, Van Bergen - Lammers
Antrenor: Joseph Oosting

Stadion: Old Trafford (Manchester)
Arbitru: Simone Sozza (Italia)

Deși a terminat doar pe poziția a 8-a în sezonul trecut de Premier League, Manchester United și-a asigurat prezența în noua ediție de UEFA Europa League datorită triumfului din Cupa Angliei (2-1 cu rivala Manchester City în finala de pe Wembley), victorie care a salvat atât onoarea clubului, cât și poziția de antrenor a olandezului Erik ten Hag pe Old Trafford.

Început modest de sezon pentru United

Deși părea că se află pe o pantă ascendentă după triumful de la finalul stagiunii trecute, formația pregătită de Erik ten Hag a acumulat doar 7 puncte după primele 5 partide disputate în noul sezon de Premier League.

Astfel, cei de la United se află doar pe locul al 11-lea în clasament, la 6 puncte în spatele rivalilor de la Manchester City, care ocupă prima poziție.

Mai mult decât atât, viitoarea adversară a celor de la FCSB a pierdut și Supercupa Angliei.

În primul meci oficial disputat în această stagiune, „cetățenii” lui Pep Guardiola și-au luat revanșa pentru înfrângerea din finala Cupei Angliei, învingand-o pe United la lovituri de departajare (1-1 după 120 de minute). Astfel, „Diavolii Roșii” au pierdut primul trofeu pus în joc din acest sezon.

Twente, înapoi într-o competiție europeană după 12 sezoane

De cealaltă parte, FC Twente a terminat pe locul al 3-lea stagiunea trecută de Eredivisie, iar astfel a reușit să se califice în preliminariile noului sezon de UEFA Champions League.

Cu toate acestea, formația pregătită de Jospeh Oosting a pierdut dubla-manșă cu Red Bull Salzburg (4-5 la general), iar așa a ajuns să joace în „faza ligii” din Europa League în acest sezon.

Astfel, partida din această seară va fi prima pentru Twente în cadrul unei competiții-finale europene din sezonul 2012-2013, atunci când „The Tukkers” au evoluat tot în Europa League, dar au fost eliminați încă din faza grupelor.

De asemenea, această partidă reprezintă prima întâlnire directă din istorie dintre cele două echipe.

Clasament UEFA Europa League:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Maghiara din lotul lui CSM București s-a întors acasă și a vorbit despre viața din România: „Multe lucruri pozitive!”
Handbal
Maghiara din lotul lui CSM București s-a întors acasă și a vorbit despre viața din România: „Multe lucruri pozitive!”
Apariție rară » „Vraciul” Marijana Kovacevic a apărut în fotografia fotbalistului român: „O să îi trag o săpuneală lui Cătălin!”
Liga 2
Apariție rară » „Vraciul” Marijana Kovacevic a apărut în fotografia fotbalistului român: „O să îi trag o săpuneală lui Cătălin!”
CFR Cluj a aflat verdictul în procesul de la TAS » Decizia FIFA a fost întoarsă
Superliga
CFR Cluj a aflat verdictul în procesul de la TAS » Decizia FIFA a fost întoarsă

Știm cele 4 grupe din Cupa României Betano! ȘOC: Dinamo - FCSB în prima rundă » Programul complet al meciurilor

Alt atac american împotriva bronzului olimpic obținut de Ana Bărbosu la sol » Ce probe neașteptate invocă pentru Jordan Chiles în procesul din Elveția


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează